Çözemedim malesef, en azından henüz. Body ve lens i ayrı ayrı tekrar denedim sorunsuz. Biryerde güvenilir bir yere gostermeyı dusunuyorum lensi vakit bulamadım henuz ama pek ümidim yok.
@atoxi sorun d90 olması degil aslında pek, bu kombinasyonu kullanan milyon insan vardır sanırım sorunsuz sekilde. Benimkiler bi sevemediler birbirlerini.
selam, aynı sorun bende de var f--- hatası veriyor, lensi çıkart ve tekrar takarsan sorunun geçer. diğer bodylerle denemişsin ve sorun çıkmamış çünkü lensi çıkartıyorsun ve yeniden takıyorsun. benim tamron 17/50 yi yalçınlardan aldım ve garantili, kendi shoplarına götürdüm ordaki satıcı aldı çıkardı tekrar taktı sorun çözüldü ama ayda bir tekrar yapıyor. eğer sık yaparsa lensin vidalarını sıkıyorlarmış
quote:
Orijinalden alıntı: Hellrot
Çözemedim malesef, en azından henüz. Body ve lens i ayrı ayrı tekrar denedim sorunsuz. Biryerde güvenilir bir yere gostermeyı dusunuyorum lensi vakit bulamadım henuz ama pek ümidim yok.
@atoxi sorun d90 olması degil aslında pek, bu kombinasyonu kullanan milyon insan vardır sanırım sorunsuz sekilde. Benimkiler bi sevemediler birbirlerini.
bende bu kombinasyonu almak istiyordum.bu durum çok kafa karıştırıcı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme