kotun arka cebine koyup eğilirseniz vs. gibi, sıkıştırmayın telefonu esneyemediği için çatlıyor
Sorun bundan kaynaklaniyor,sorun yasayanlar bu sekilde kullandigi icin bu problemlerle karsilasmislardir demiyorum ancak,bu konuda haklilik payin var.
Ozellikle ince ve kizakli her markanin modelleri bu sekilde arka cepte tasima durumunda ,en ufak ters bir harekette zarar gorebiliyor.
benim arkadaşımın mp3 çalarındada aynı olay oldu camı içten kırıldı ben e250 v3i gibi ince telefonlar kullandım çok şükür başıma böyle bir iş gelmedi oysa telefonu hoyrat kullanırım ve sınıf arkadaşlarımla arada boğuştuğum için telefon cebimdeyken sıraya duvara vs 4-5 kez çarpmıştır gerçi elektironik eşyada biraz şans işi sanki bizde 6220 vardı 2. el aldık 4 yıl sapasağlam kullandık 6260 aldım 5 ay sonra bozuldu
soğuk sıcak farkı da yapabilir ama aşırı olması lazım.
ben şunu fark ettım 2.cı el olarak kullanıyorum d900İ kapagı açarken ekrana bastırarak açıyorum bazen ama farkına varmıyorum.sende aynı şekılde açıyorsan bundan kaynaklanıyo olabılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme