Şimdi Ara

d900 mü? w810i mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

arkadaşlar hepiniz d900 ün video kaydı daha iyi diyosunuz fakat ben ikisininde video kaydına baktım.w810 i d900 e göre daha iyi çekiyo. ayrıca d900 1 saat video kaydı yapamıyomuş. 6 dk ya kadar yapıyomuş daha sonra hafıza doluyomuş.

W810i: 176x144 piksel 3GP
    D900: 352x288 piksel MPEG4

Kısacası D900 ile çekilen videolar hem boyut açısından hem de kayıt formatı açısından daha avantajlıdır. Bildiğim kadarıyla D900'de videoyu direkt olarak hafıza kartına kaydedemiyoruz. Video dahili hafızadan hafıza kartına aktarılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ak-rap

quote:

Orjinalden alıntı: koraytansu

arkadaşlar hepiniz d900 ün video kaydı daha iyi diyosunuz fakat ben ikisininde video kaydına baktım.w810 i d900 e göre daha iyi çekiyo. ayrıca d900 1 saat video kaydı yapamıyomuş. 6 dk ya kadar yapıyomuş daha sonra hafıza doluyomuş.

saçmalama !!!W810i kullandığın için belki bir taraf tutma olayı olabilir mi

ben ikisinide kullandım derken ikisinide inceleme fırsatım oldu demek istedim.bende şu an hiçbiri yok.ama cidden d900 biraz eksik gibi geldi bana.ben daha 16yaşındayım ve böyle bir telefon kullanamam gibime geliyor.w810 i bana daha uygun olacağa benziyor.benim istedğim iyibir kamera ve çok iyi bir ses kalitesi.d900 ses açısında vasat.w810 inin sesi muhteşem.d900 beni sıkıcak türden bir telefon.w810 i ile sıkılmam mümkün değil.
    son olarak bişi sorcam hepinize w810i nin video oynatması nasıl?

• Kendi soruna en iyi ve mantikli cevabi yine kendin gayet guzel yazmissin arkadasim:) bence de W810i senin yasina, statune ve butcene uygun bir model olacaktir..zaten hoparlor ve kulaklik sesi acisindan W810i daha basarilidir, batarya omru daha fazladir, foto kalitesi cok iyidir, ayrica D900 de bulunmayan kizilotesi, radyo, tema destegi, megabass, wav calma, video streaming, 3 boyutlu java oyunlar, dort bant, is1k sensoru, 4 gb a kadar artan hafiza, netfront web tarayici, rss uygulamasi, musicdj, videodj gibi guzel ozellikler mevcut..paket icerigi de daha zengin..secim senin..
  • quote:

ben ikisinide kullandım derken ikisinide inceleme fırsatım oldu demek istedim.bende şu an hiçbiri yok.ama cidden d900 biraz eksik gibi geldi bana.ben daha 16yaşındayım ve böyle bir telefon kullanamam gibime geliyor.w810 i bana daha uygun olacağa benziyor.benim istedğim iyibir kamera ve çok iyi bir ses kalitesi.d900 ses açısında vasat.w810 inin sesi muhteşem.d900 beni sıkıcak türden bir telefon.w810 i ile sıkılmam mümkün değil.
    son olarak bişi sorcam hepinize w810i nin video oynatması nasıl?

W810i MPEG4 ve 3GP formatındaki video dosyalarını destekler. Videoları tam ekran izlediğimizde karelenme olabiliyor.
  • arkadaşlar son bişi daha sorucam.w800i nin ses kalitesi w810i ye göre daha iyi deniliyo.bu doğrumu?yoksa w810inin ses kalitesi dahamı iyi?
  • quote:

arkadaşlar son bişi daha sorucam.w800i nin ses kalitesi w810i ye göre daha iyi deniliyo.bu doğrumu?yoksa w810inin ses kalitesi dahamı iyi?

Kulaklık ses çıkışı açısından W800i ve W810i arasında pek bir fark bulunmuyor. Ancak W800i'nin hoparlör ses çıkışı W810i'ye göre daha başarılıdır.
  • senin için video önemli değilse w810i al ama foto kalitesine önem veriyosan k790i al
  • kesinlikle d900
  • kesinlikle d 900 mükemmel bir telefon biraz insin fiyatları alıcam kesin w 810 i gittikçe düşüyor d900 karizma ve özellikleri müthiş 3 mp kamerası ile öne çıkıyor.
  • d900 benimde favorim ama o kadar ahım sahım tlf degil
  • walla arkadaşlar bende 16 yaşındayım :) bende e900 ile w810 i arasında kaldım ama snrm tercihimi w810 olarak tercih etcem.d900 aurofocuslu ama sonyericsonun resimleri harika çekiyor.Ayrıca video işine gelince programlar war vilgisayarda ki mpge doslarını 3gpye dönüştüro we küçültüo .BÖylece bu videoları isleyebiliosun.Ayrıca suanda symbian kullanan biri olrak samsungun menüsü bni çok bayıyo....w810 daa iyi.Ses kaliteside tartıılmaz bile...Ayrıca d900da istediğin gibi tema bile koyamıyorsun...Videoyu çekiosun telden hazıfa aktarıosun fln...Ayrıcaa w810ide böle sorunlar yok vea çok hızlı bir telfon..bende 2gb hafıza kartıı war we hiç zorlanmadann tıkır tıkır açıo herşeyii...Tavsiye ederim...Ayrıca gençlere daa güsell !!:D
  • w810i
  • d900
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.