bi de bu vodefone yazılı telefonun modeli ne acaba...!
z400, bu arada sarıkanaryam harbi olaya orjinal yaklaştın, yeni şeyleri bekliyoruz
teşekürler
bu arada topiğin hayırlı olsun eline sağlık sanırım iki güne kalmaz diğer d 900 topiklerini sollar burası...!
SAOLASIN KARDEŞ..TEK AMACIM TEK Bİ FORMDA TOPLANMAK,BİLGİLERİ VE PAYLAŞIMLARI DAĞITMAMAK HEP Bİ ARADA OLMAK...
quote:
Orjinalden alıntı: lonely_wolf
arkadaşlar bi kaç foto kapıştırması;
d900
k800i
N73
dostum izninle tekrar koyayım şu foto karşılaştırmasını
elbette.....onları koydum zannediorum...unutmuşum....... tekrar bizle paylaşman güzel oldu... ellerine sağlık.....
macro çekim yeni bi resim......fena sayılmaz......
benim de toplu resimde en soldaki telefon dikkatimi çekti, onun da modelini birisi söleyebilirse ve de ne zaman geleceği hakkında birisinin fikri varsa söleyebilir mi? şimdiden teşekkürler, gerçekten güzel bi forum olmuş sarıkanaryam. eline sağlık...
KUTU İÇERİĞİ
quote:
Orjinalden alıntı: htuna
benim de toplu resimde en soldaki telefon dikkatimi çekti, onun da modelini birisi söleyebilirse ve de ne zaman geleceği hakkında birisinin fikri varsa söleyebilir mi? şimdiden teşekkürler, gerçekten güzel bi forum olmuş sarıkanaryam. eline sağlık...
saolasın.... o sorduğun model d840.. onunda topiğini açmıştım var.... 2 mp di galiba yanlış hatırlamıyosam... d900 ün yan modeli gibi bişey....... bnmde dikkatimi çekmişti başta o.....
tek başlıkta toplamakla iyi ettin sarıkanarayam. ellerine sağlık, en güzel mesajları toplamışsın.
quote:
Orjinalden alıntı: rockerdem
tek başlıkta toplamakla iyi ettin sarıkanarayam. ellerine sağlık, en güzel mesajları toplamışsın.
saolasın kardeş... senin yardımlarını ve bilgilerinide beklioruz......
şimdilik d900 forever gibi görünüyor
kaç para olduğundan haber verin bakem
tek bi başlıkta toplayalım diosunuz ama yeni bir başlık açıosunuz valla ne diyeyim
tasarım olarak güzel ama özellik olarak hala piyasadaki rakiplerine göre geride
tasarım tek kelime ile mükemmel olmuş... d600 bana gore en şık telefon geliyordu... şimdi d900.. ama d600 u unutamam...
quote:
Orjinalden alıntı: slayerxp
tek bi başlıkta toplayalım diosunuz ama yeni bir başlık açıosunuz valla ne diyeyim
tasarım olarak güzel ama özellik olarak hala piyasadaki rakiplerine göre geride
dostum özellikte bence bir noktadan sonra göreceli hale geliyor, özellik anlamında geride olduğu konular var tabiki ama yine özellik anlamında bazı konulardada üstün, bu böyle devam edecek gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: bekir__
henüz net bişi yok...
ama 900-1000 civarı gibi geliyor bana.........
quote:
Orjinalden alıntı: expert22
tasarım tek kelime ile mükemmel olmuş... d600 bana gore en şık telefon geliyordu... şimdi d900.. ama d600 u unutamam...
aynen bende senin gibi düşünüorum...... d900 tasarım ve narinliğiyle samsungun diğer modellerinden ayrı tutulcak bir model............
quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam
quote:
henüz net bişi yok...
850-900 arası
quote:
Orjinalden alıntı: TuĞraNz
quote:
Orjinalden alıntı: sarıkanaryam
quote:
henüz net bişi yok...
850-900 arası
inşallah o zaman hemen alabiliriz..... e900 üde çok pahalı çıkar demiştik ama fiyatı uygun çıkınca herkes şaşırmıştı.........
keşke d900 modelindede böle olsa..ama bunda öle olacağını hiiiiç zannetmiorum........