Şimdi Ara

D900i, U600, E840, D840, E740 hangisi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • T630 bende de vardı.4 seneye yakın da kullandım siyah rengi cok hostu.

samsunglarda klasik bir sarj sorunu vardır.diger markalara gore sarjları cok daha az gider.

bu saydıgın telefonlar icinde u600 iyidir.fiyatı da bayagı dustu
  • quote:

Orjinalden alıntı: colourofthelife

T630 bende de vardı.4 seneye yakın da kullandım siyah rengi cok hostu.

samsunglarda klasik bir sarj sorunu vardır.diger markalara gore sarjları cok daha az gider.

bu saydıgın telefonlar icinde u600 iyidir.fiyatı da bayagı dustu

t630 tam bir efsane benim için. onun gibi kaliteli ve şarj sorunu olmayan, stabil bir telefon düşünüyorum.
  • aynen benim icin de oyle.bozuldu telefon 4 sene sonra atmaya kıyamadım evde duruyorsarjı 1 hafta rahat gidiyordu.gerci joystigi arada sorun cıkarıyordu ama olsun.

stabil istiyorsan symbiana bakma derim.ben w810i aldım gayet stabil.sarjı t630a gore daha az gidiyor ama o da normaldir.multimedya telefonu oldugu icin.denemek icin hic muzik dinlemedim foto cekmedim kurcalamadım fazla 8 gun gitinormalde ise 3 gun kadar gidiyor.
  • SE alışkanlık yapıyor abicim.En akılcı ve pratik menü SE dedir.SE den başka hangi teli kullanırsan kullan menü olarak SE yi ararsın.Benim de SE T610 bozulunca başka marka tel aldım.Hiç bir tel menüsünü SE menüsü kadar beğenmedim.Şarj konusunda da SE iyidir.Sadece son zamanlarda SE tutulunca fiyatları eski cazibesini yitirdi.Bence yine SE al.Arkadaşlarını dinlemek zorunda değilsin.Ne de olsa teli sen kullanacaksın,onlar değil.SE K610i ilerin fiyatları şimdi çok uygun.300-330 arası.Size w810i tavsiye etmememin nedeni baba olduğunuzu söylemeniz.babalara K serisi gider.W810i biraz genç işi elinize yakışmayabilir.Alın kül rengi bir K610i kullanın bence.İlle samsung olsun derseniz.Saydığınız modellerin içinden fiyatı/performansı göz önüne alarak D900i ya da U600 derim.Ha bir de sağlamlığı,sorunsuzluğu,malzeme kalitesi,özellikleri,şarjı vs ile SE dışında tavsiye edeceğim başka marka tel de Motorola SLVR L9 olur.Hatta samsung lardan önce bunu tavsiye ederim.Çok stabil bir telefondur.SE den sonra en tuttuğum tel odur.Size de yakışacağına eminim.Şu an nette bir çok yerde 1gb hafıza kartı dahil 290TL ye satılıyor.

Mesela burda 290tl
    http://www.ceptikla.com/gsm/SLVRL9/?ref=akakce&v=1.22.8

D900i, U600, E840, D840, E740 hangisi?

D900i, U600, E840, D840, E740 hangisi?

K610i de burada 317TL
    http://www.ceptikla.com/gsm/K610I/?ref=akakce&v=1.54.9#urun_detay_buyuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentinel_85 -- 23 Kasım 2007; 13:37:05 >

• sentinel,dediklerine aynen katılıyorum

bu motorola L9 kagıt ustunde iyi gibi gozukuyor ama hic gormedim.merak etmiyor degilim nasıl bir telefondur diye.fiyatı da gayet uygun.
  • U600 Derim Görsellik Olarak Ama Teknik Özellik Bakımından D900İ Dikkat Et Oğlunuz Bunuda Yemesin
  • e840 war bende tek geçerim sen bide bence k790i ye bak eğer tasarım istersen hemde özellik e840 müzik dinliyecek ses az ama ben çoğalttım biras süper oldu bide internet malı alma sakın başarıdan aldım ben
  • Samsung U600 ve Samsung E840 arasında seçim yapılabilir.
  • bende telefon almayı düşünüyorum ama ben e950 ve e840 düşünüyorum
    d900i'ye bende baktım ama çok şikayet var güvenemedim bidaha düşün istersen

arkadaşlar yeni konu açmıyım dedim
    e950 ve e840 hangisini tavsiye edersiniz
    touchpad ve dokunmatik ekran sorun olmuyormuş sanırım
  • d900i derim kendimde kullanıyourm sadece şarj biras sorun olur
  • sarj sorunu derken ne demek istedin
    yani sarj mı olmuyor veya az mı gidiyor
    ve ne kadardır kullanıyorsunuz
  • bencede E840 çok şık bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: surrealll

bencede E840 çok şık bir telefon

şık zaten ama bence e950'de şık ama touchpad kafama takılıyor
  • U600
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birol_12

U600

neden
  • G600ede maddi durumunuz yeterse incelemenizi tavsiye ederim, 5 MP Kamerası bulunuyor ve yılbaşından sonra da 550 Ytl civarına düşer.
  • Samsung almanı tavsiye etmem..

Hem çok narin hem de şarj ömrü çok kısa..

Buna vereceğin paraya bir L9 bir de bir digicam alır doya doya fotoğraf çeker konuşursun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

G600ede maddi durumunuz yeterse incelemenizi tavsiye ederim, 5 MP Kamerası bulunuyor ve yılbaşından sonra da 550 Ytl civarına düşer.

yılbaşından sonra fiyatlar düşer mi
    ben hiç bilmem bu işleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterrr

quote:

Orjinalden alıntı: Birol_12

U600

neden

Başlıktaki tellerden D900i'yi,U600'ü,E840'ı inceleme şansım oldu.Akrabalardada vardı ve D900i için söyleyeceğim şey E250 ile menüsü fln olsun hepsi aynı.Kamerası U600'ün yanında sönük kaldı,tuş takımını sevmedim U600'ün dokunmatiklerden olsa gerek.Bunların dışında fazlada bilmiyorum.E840 başka bi akrabada var ve gece resim çekimi berbat.Yani sıfır ışıkta kötü.Kapalı Ortamda kötü fakat gündüz çekimlerinde iyi çekiyor.Videosu tatmin edici.U600'e gelirsek kendim kullanıyorum ve diğer model telefonu olan akrabalar U600'ü çok beğeniyor.Hatta D900i si olan akraba ben foto çekerken baktı çok güzel ondan sonra geldi bana ayar soruyoSes konusunda D900i sesini bilmiyorum ama E840'ın sesi U600'den biraz az Çıkıyor.U600 Kulaklk sesini çok beğendim ki ipod'u bile kullanmaya ihtiyaç duymuyorum.Uzun lafın kısası U600 ama Açıklamasınıda yazdım.Seçim senin...

Soracağın sorularıda elimden geldiğince cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birolllll -- 30 Aralık 2007; 14:10:06 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.