ınternette bazı sıtelerde oyle okudum word vs. acıyormuş nasıl yapılıyor bılen var mı yada boyle bırsey var mı acıklarsanız sevınırım
quote:Orjinalden alıntı: farukkk d 900 bu dosyaları açabiliyor ama d 900i modeli bu dosyaları açamıyor.d 900i özelliğinde malesef yok Açamaması ilginç.D900i D900'ün üst modeli değilmi yaw.Açması lazım ilginç neden bu özelliği koymamışlarsa
quote:Orjinalden alıntı: VipLimE quote:Orjinalden alıntı: farukkk d 900 bu dosyaları açabiliyor ama d 900i modeli bu dosyaları açamıyor.d 900i özelliğinde malesef yok Açamaması ilginç.D900i D900'ün üst modeli değilmi yaw.Açması lazım ilginç neden bu özelliği koymamışlarsa mesala d 900i de d 900 de olan kaydırma ses tonuda yok.
quote:Orjinalden alıntı: farukkk quote:Orjinalden alıntı: VipLimE quote:Orjinalden alıntı: farukkk d 900 bu dosyaları açabiliyor ama d 900i modeli bu dosyaları açamıyor.d 900i özelliğinde malesef yok Açamaması ilginç.D900i D900'ün üst modeli değilmi yaw.Açması lazım ilginç neden bu özelliği koymamışlarsa mesala d 900i de d 900 de olan kaydırma ses tonuda yok. D900i nin D900'den ne gibi bir üstünlüğü var?
quote:Orjinalden alıntı: farukkk d 900 bu dosyaları açabiliyor ama d 900i modeli bu dosyaları açamıyor.d 900i özelliğinde malesef yok Yöneticime katılıyorum bende vardı d900i kullandım ve bu özellik yok eğer bunun için istiyorsanız d900 alın