Merhabalar. Sitemizin değerleri aşağıdadır. Site adresini verdiğimizde zaten kaliteli olduğunu araştırıp göreceksiniz. Aracı değilim. İlk elden yazıyı hemen ekler linki gönderirim. Site adresimiz için pm isteyiniz. DA - PA Değeri: 39 / 42 Google İndex Sayısı: 520.000 Günlük Tekil Hiti: 10K-20K arası değişmektedir. Sitenizin Aktif Olduğu Süre: 8+ Yıl Sitenizin İçeriği: Haber News Kayıt Durumu: Var Link Türü: Dofollow Tanıtım Yazısı Makalesini Kim Temin Edecek: Alıcı 1 (bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: 350 TL Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : Sitemizde yazı net 1 yıl kalmaktadır. Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Eft - Havale - Kredi kartı Ek Notlar: Populerlink.com sitemize kayıt olarak, tüm sitelerimizden sepette yüzde 10 indirimli alım yapabilirsiniz. Alış ve satış komisyonu sitemizde kesinlikle yoktur. Süpriz ücretlerle karşılaşmazsınız. Sepette yüzde 10 indirim kupon kodu: 2023 Sitemizde Tanıtım Yazısı Paketi seçerseniz daha uygun fiyata alım yapmış olursunuz. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim. |
Bildirim