Şimdi Ara

[SATILDI] DA-G7 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X OYUNCU PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 DA-G7 / AMD Ryzen 5 5600 / MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X OYUNCU PC

SATILDI

LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ

Ürün İtopya üzerinden 09.09.2023'de alındı. Sıfır kapalı kutudur. Geldiği gibi açmadan teslim edilecektir. Havale EFT sonrası ya da elden teslim yapılır. 

Özellikler aşağıda yazmaktadır.

AMD Ryzen 5 5600 AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci

MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8GB OC GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı 

16GB DDR4 RAM GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram

500GB NVME M.2 SSD MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma) 

MAG FORGE M100A D60 MSI MAG FORGE M100A D60 600W 80+ RGB mATX Gaming Kasa

B450M-A PRO MAXMSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 18500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 9 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Donanım Arşivinin uygun fiyatlı sistem arayan takipçilerine sunduğu sitemi burada satıyorsunuz. Ayıp ya al satcılık yapıyorsunuz buna resmen fırsatçılık derler. Bırakında millet faydalansın şu sistemlerden sizin gibiler yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor hemen stok bitiyor yazık yazık...

• Donanım Arşivinin uygun fiyatlı sistem arayan takipçilerine sunduğu sitemi burada satıyorsunuz. Ayıp ya al satcılık yapıyorsunuz buna resmen fırsatçılık derler. Bırakında millet faydalansın şu sistemlerden sizin gibiler yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor hemen stok bitiyor yazık yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SakuraiTomoki -- 9 Eylül 2023; 20:6:9 >
  • SATILDI!

• SakuraiTomoki S kullanıcısına yanıt

Valla hocam kusura bakma ama sabah 6 da şubeye gittim 5 saat sıra bekledim. Gece 4 ten beri sıra bekleyen gençler vardı. Ben al sat içib gittim sıra bekledim. Kimse de niye kar koydun sattın diyemez. Youtube yorumlarında 15 tane alanlar var lafınız onlara olsun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardMuz kullanıcısına yanıt
    Ben al satçılık yapan herkese elestiriyorum bu sistem 16.000 TL'den satışa kondu ihtiyacı olanın alması için fakat insanımız maalesef öyle bir hale gelmişki bu ülkede kimse kimsenin umurunda değil maalesef. Belki de kaç kişi alamadı uygun fiyattan bu sistemi al saçılar yüzünden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.