Şimdi Ara

Da Vinci's Demons (2013-2015) | BİTTİ (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.488
Cevap
39
Favori
83.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 13 Mayıs 2015; 22:49:57 >
  • Vikings bitti, GoT eli kulagında bitecek.. tarihi dizi açlıgını onlar yokken dolduru mu bu dizi, baslayalım mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Vikings bitti, GoT eli kulagında bitecek.. tarihi dizi açlıgını onlar yokken dolduru mu bu dizi, baslayalım mı ?

Durman hata.

3. Sezon geliyor sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felina. -- 16 Mayıs 2015; 22:53:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unpop kullanıcısına yanıt
    GoT nereye bitiyor yahu daha 5 bölüm + muhtemelen 1 hafta da ara girecek yani 6 hafta var bitmesine. Ayrıca GoT gibi dizileri seviyorsanız bu diziyi de seversiniz diye düşünüyorum çünkü bilim kurgu ögeleri içeriyor yani salt gerçeklik değil.
  • 2*4

Osman Gazi'nin kılıcınıda gördük şifre felan diyince bir tuhaf oldum bizde şifre felan ne arar diye ama diziyi beğeniyorum hiç değilse hakkımızda kötü konuşmuyolar bakalım İstanbulda napacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

2.sezonda sıkılıp bırakmıştım normalde tarihi dizileri severim ve başladığım diziyi bitiririm ama bu dizi cidden bunaltmıştı beni sizce devam edeyim mi?

2.sezonun ilk bölümleri biraz sıkıcı ilerliyor dizinin genel havasına göre ilk 3 bölüm denebilir buna.Sonraki bölümlerde ise bir fantastik macera alıyor götürüyor, seni içine biraz da tarih kattın mı tadından yenmez oluyor benim gözümde.
  • Bu dizi iyice unutturdu kendini.13 haziranda başlıyormuş iyi ki az kalmış.
  • Ilk sezonu su gibi bitirdim. Baslangıcta oyuncumuzu da vinci karakterine yakıstıramadım ama 2-3 bölümde alıstım.

• Game of Thrones un bitmesine yakın gelmesi de çok stratejik
  • Diziyi unuttum harbi burda görünce hatırladım bu kadar ara mı verilir yahu.
  • Ve bugün son bölümde bitti yeni sezonu bekliyorum. Osmanlıyıda böyle görmek güzel bişey.

• Diziyi unuttuk resmen ama tarih vermeleri muthis haber.
  • 1x7 izledim, süper gidiyor. Umduğumdan daha iyi bir dizi çıktı, @WISDOM 'a önerdiği için teşekkürler
  • daha ortada kesin bir tarih falan yok arkadaşlar. Haziran sadece bir söylenti hala resmi olarak açıklamadılar.

• BrazzerstakiKelAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar sıradan insanlardı (bence)

• Bencede bir anlamı yoktu sadece müslüman bir devlet olduğunu göstermek içindi galiba.

• 3.sezon için verilen 13 haziran tarihi doğru mu

• Ne zaman başlayacak şu dizi ya, bahar dediler yaz geldi
  • Riario'nun Artista deyişini özledim.

Umarım Haziran söylentileri doğru çıkar.
  • Geçen hafta başlamıştım, şu anda 2. sezon 5. bölümdeyim. Kurgu, atmosfer, karakterler süper. Bu zamana kadar neden izlememişim diye kızıyorum kendime, günde 10 defa bu diziyi öneren arkadaşlarım varken.
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.