Renault çatısı altında üretim yapan Romanyalı üretici Dacia 4 milyonuncu aracını üretti.
45 yıllık otomobil üretim sürecinin bantlardan inen 4 milyonuncu üyesi, 1.5 dCi motorlu Duster 4x4 oldu. 1999 yılında Renault’nun Dacia satın almasıyla büyük bir atağa geçen firma ucuz SUV’si Duster ile kalıpları yıkmıştı. 2010 yılından bu yana 100.000 uluslar arası sipariş alan model, Renault motorlarını kullanırken, Nissan’ın arazi konusundaki tecrübelerinden yararlanılarak geliştirildi.
dacia projesi
reno nun bir satış ve ekonomik araba stratejisi başarısı
Ben asıl neye uyuz oluyorum biliyor musunuz. Adamlar 4 milyonuncu arabayı banttan indiriyorlar. Fakat dışarlarda hala bazı ukalalar bu arabalara kem gözle bakıyor. mesela bir arkadaş ile benim aramda dönen muhabbet:
Arkadaş: Arabayı değiştirmişsin. Hayırlı olsun. Ben: Sağol Arkadaş: Ne aldın peki. Ben: 2006 Model Dacia Logan 1.5 DCI Arkadaş: Dacia'mı? Ha tamam şu araba. Duynuştum bir yerlerde. Neyse Fena değil. O da iyi araba. Ben: Ay, sağol.
Hala var bunlardan. Hala var. Forumda da var. Artık biri bana denk geldiğinde ağzıma geleni salacam. İsterlerse banlasınlar. Paramın, zevkimin ortağı mısın arkadaşım. Ben bunu beğendim, bunu aldım. Çaresizliğimden değil. Sevdiğim için aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Ben asıl neye uyuz oluyorum biliyor musunuz. Adamlar 4 milyonuncu arabayı banttan indiriyorlar. Fakat dışarlarda hala bazı ukalalar bu arabalara kem gözle bakıyor. mesela bir arkadaş ile benim aramda dönen muhabbet:
Arkadaş: Arabayı değiştirmişsin. Hayırlı olsun. Ben: Sağol Arkadaş: Ne aldın peki. Ben: 2006 Model Dacia Logan 1.5 DCI Arkadaş: Dacia'mı? Ha tamam şu araba. Duynuştum bir yerlerde. Neyse Fena değil. O da iyi araba. Ben: Ay, sağol.
Hala var bunlardan. Hala var. Forumda da var. Artık biri bana denk geldiğinde ağzıma geleni salacam. İsterlerse banlasınlar. Paramın, zevkimin ortağı mısın arkadaşım. Ben bunu beğendim, bunu aldım. Çaresizliğimden değil. Sevdiğim için aldım.
al benden de okadar
quote:
Orijinalden alıntı: disintegration
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
al benden de okadar
Vallahi sinir oluyorum yaa. Adam Dacia almak istiyor. Aman haaa. Dacia alma. Opel al, toyota al.
Ulan hıyar diyeceksin. Opel ile Dacia bir mi, kıyaslıyorsun. Toyota bir mi kıyaslıyorsun. O zaman opel de alma. Opel de kötü araba. Neye göre kötü. Mercedese göre. O zaman git mercedes al. Dacia'yı opel ile kıyaslıyor. Toyota ile kıyaslıyor. Hay ben senin kafana tüküreyim. hay senin araba bilgine atlıyım.
Sinir ediyorlar adamı. Bu mesajı yazmamın nedeni, bulunduğum ortamda buna benzer sohbet oldu. o yüzden. Fena sinirlendim.
Dacia gerçekten verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden araçlardan. Bu satış rakamları ile zaten başarısını ispatlamıştır.
bana da bazen öyle öküzler denk geliyor adam neden ford fiesta almadın diyor. gerzo çok piyasada
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme