Şimdi Ara

Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Jogger (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
10.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voldemort1923

MPV araçlar yerlerini SUVlara bırakırken yeni bir MPV çıkarmak. Bilemiyorum Altan...
    Araç görsellerine bakınca suv formunda gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarim yandan guzel duruyor ama bu igrenc ismi cok aramislar mi merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keyifsiz ve telmaşa arabalar. İşin tuhafi memlekette buna ulaşmak bile bir çoğu için kolay değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet aç diyorlar ama 8 ayda 750.000 adet araç satılmış. Açlar buraya toplanmış galiba. 😄

• gauss_34 kullanıcısına yanıt

Satılan araçların %40'ı filo. Daha bunun şirket aracı olarak alınanı ve rent a car olarak alınanı var. Ülkede Her 100 kişiye düşen otomobil sayısı 23 (Filo araçları vb dahil). Bizi kıskanan ülkelerde bu rakam bizim 2-3 katımız.

• STND kullanıcısına yanıt
    Sevgili kardeşim, bırakın bu işleri.
    Yeni bi model çıkıyor, bi bakıyorsun trafikte iki araçtan biri o model.
    Ayrıca filo araç modelleri belli. %40 diyosun ya, saydın mı?
    Kimse aç da değil açıkta da değil.
    Bence açlık zihniyette.
    Bu yazdığını iPhone 12 ile mi yazıyorsun 11 ile mi?🤭

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem552

Arka tarafın süspansiyon nasıldı peki? Ben Dacia araçlarda özellikle arka konforda ciddi sıkıntı yaşadım zaten bir çok kişi de bunu belirtiyor ama lodgy için arka konfor nasıl bilmiyorum.

Herhangi bir renault veya dacia'ya bindiyseniz aynı süspansiyon farklılık yok.

Fakat lodgy biraz daha uzun olduğu için aks mesafesinden dolayı diğer modellerine göre az daha konforlu gelmişti bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: voldemort1923

MPV araçlar yerlerini SUVlara bırakırken yeni bir MPV çıkarmak. Bilemiyorum Altan...

Verso kullanan bir Mpv hastası olarak sevindiğim bir haber oldu. Suv'lar asla mpv'lerin yerini tutmaz. Umarım diğer firmalar da aynı kararı verip tekrar Mpv kararlarını gözden geçirirler. Verso 2017 yılında üretimi sonlandırdı. Çok yazık oldu.

• gauss_34 kullanıcısına yanıt

Htc U11 kullanıyorum. 5 senelik telefon. Iphone kullansam ne değişecek? Fakirin fukaranın hakkını düşünmek kötümü? İlla sadece eşimi, dostumu, yandaşımı mı düşüneyim? Saydınmı dediğin sorunun cevabı aşağıda. Sana bu zihniyetle bol şans diliyorum. Umarım bir gün sadece kendini düşünmez geneli de düşünürsün.

Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Jogger
    Dacia, 7 kişilik aile otomobilinin ismini açıkladı: Dacia Joggerwww.hurriyet.com.tr
    Türkiye'deki toplam otomotiv satışlarının yüzde 40'i filo şirketlerine
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turkiyedeki-toplam-otomotiv-satislarinin-yuzde-40i-filo-sirketlerine-40014386
  • Pahalı bir teneke daha geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

Htc U11 kullanıyorum. 5 senelik telefon. Iphone kullansam ne değişecek? Fakirin fukaranın hakkını düşünmek kötümü? İlla sadece eşimi, dostumu, yandaşımı mı düşüneyim? Saydınmı dediğin sorunun cevabı aşağıda. Sana bu zihniyetle bol şans diliyorum. Umarım bir gün sadece kendini düşünmez geneli de düşünürsün.

www.hurriyet.com.tr
    Türkiye'deki toplam otomotiv satışlarının yüzde 40'i filo şirketlerine
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/turkiyedeki-toplam-otomotiv-satislarinin-yuzde-40i-filo-sirketlerine-40014386

2 milyonluk şehirde AVM'de 300 kişi olunca herkesi zengin sananlar bunlar hocam. :) O 300 kişinin yarısı da boş boş dolanıyor ama görmek ile görmek istediğini görmek arasında fark var.

Okuduğum şehirde çocukların ayaklarında bot bile yoktu. Üniversitede yardım kampanyaları düzenleniyordu bu çocuklar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 31 Ağustos 2021; 18:53:58 >

• STND kullanıcısına yanıt
    Amacınız herşeyde hükümeti kötülemek. Bu mantığa kızıyorum. İnsanların tabiki alım gücü Avrupa'daki seviyede değil. Ama kötü durumda da değiliz.
    Asıl soru şu;
    Sen ülken için ne yapıyorsun, eleştirmekten başka.

• Karşısındakine Telefon sormakla ekonomi analizi etmek… Üzerine filo oranını belirten arkadaşa, saydın mı? demek. Yani pek çok şey yazılabilir ama anlamayacağınızı düşünüyorum çünkü sabaha kadar tartışsak bile günün sonunda bana soracağın şey —tamam doğru diyorsun ama çıkar telefonunu olacağı için gerek yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.