Şimdi Ara

Dacia Dokker'ın satışı başladı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
5.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tLqA

Tek artısı esp sanırım. yoksa doblo klasiki tercih ederim

+1
  • Ne lodgy i nede bunu göremedim sitede. Geçen showrooma gittik ordada yokdular. 3 gun önce
  • Açık ve net, ÇOK SATAR!
  • Çok ciddi rakipleri var ben iyi bir satış rakamı yakalayacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

dört kollu jant.

dört mü beş mi ?
  • Bence gayet güzel olmuş araç.Hatta logandan daha iyi bence.
  • KARSAN ile anlaşacaklardı yerli de olacak o zaman çok daha iyi olur..YERLİ olacak şuan FAS da üretiliyor..
  • 31.000 net full donanım rakamı mı acaba lansman bayi indirimi ekstra donanım mevcutmudur
  • Ne ticari ne hususi fiorinolardan bi şeye benzemeyenlerden daha geniş, % 15 Ötv ile kazık paralara satılan doblo, partner vb.. göre cayır cayır satacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: autoshow

Ne ticari ne hususi fiorinolardan bi şeye benzemeyenlerden daha geniş, % 15 Ötv ile kazık paralara satılan doblo, partner vb.. göre cayır cayır satacaktır.

+1
  • Rezilliğe bak adamların sitesinde araçlar yok bayiye yollanmış deniyor .fiyatlar konusunda birşey yok sitede dokker bile alan var ama sitesinde bu konuda 1 tek kayıt yok .(Dacia Dokker ve Dacia Lodgy.)Ne kadar çok önem veriyorlar türkiye piyasasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

31.000 net full donanım rakamı mı acaba lansman bayi indirimi ekstra donanım mevcutmudur

Hayır, o başlangıç fiyatı. Yinede rakiplerine göre fiyat konusunda avantajlı olduğundan ciddi satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

31.000 net full donanım rakamı mı acaba lansman bayi indirimi ekstra donanım mevcutmudur

Hayır, o başlangıç fiyatı. Yinede rakiplerine göre fiyat konusunda avantajlı olduğundan ciddi satış rakamlarına ulaşması bekleniyor.

Donanım lıstesı fln varmı hocam 31.000 lıraya olan baz donanımın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

dört kollu jant.

dört mü beş mi ?

konuyu görünce aklıma dört kollu olan tanıtımda kullandıkları jant geldi. resimdeki aracın jantları 5 kolluymuş gerçi. ama bunlar güzelmiş.

• Fiyat listesine nereden ulaşabiliriz?
  • bence satış adetleri gayet başarılı olur buna eminim hele karsanla anlaşılıp bursada üretilecekse tamam.

Videodaki araç çok pratik olmuş bu şekilde sırf hobi işleri için bile alan olur bu aracı. Bana o aracı verseler o şekilde sıkılmadan türkiyeyi gezerim o ekipmanla. zaten dci 85 yada 90 bg yakmaz koklar vallahi mis
  • doblo satıslarını baya baltalar..<
    bırazdan dacıaya 20bındn fazla verılmezcıler gelır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

bence satış adetleri gayet başarılı olur buna eminim hele karsanla anlaşılıp bursada üretilecekse tamam.

Videodaki araç çok pratik olmuş bu şekilde sırf hobi işleri için bile alan olur bu aracı. Bana o aracı verseler o şekilde sıkılmadan türkiyeyi gezerim o ekipmanla. zaten dci 85 yada 90 bg yakmaz koklar vallahi mis

Kesinlikle katılıyorum. Dacia'yı bilen alıyor yakmıyor kokluyor dilinden anladın mı uzun ömürlü kullanım sunuyor hemde mis gibi vallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

bence satış adetleri gayet başarılı olur buna eminim hele karsanla anlaşılıp bursada üretilecekse tamam.

Kesinlikle katılıyorum. Dacia'yı bilen alıyor yakmıyor kokluyor dilinden anladın mı uzun ömürlü kullanım sunuyor hemde mis gibi vallah.

vallahi hocam ben dacia arabalarını yakından bilirim, bizim burada taksi dolmuşlar var 425 bin 455 bin km de dizel dacialar görüyorum ben. Zaten bu aracı alırken karosere değilde motora para verdiğini bilmek lazım dci motor sağlam güvenilir kaliteli bir motor yakıtı temiz yerden al 15 binde bakım yap tamamdır. 5 kişi çakılı dacia hatrı sayılır bir yokuşu 2, vites te bir solukta tıkanmadan çıktı, benim atmosferik benzinli asx im aynısını yapamazdı orda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

vallahi hocam ben dacia arabalarını yakından bilirim, bizim burada taksi dolmuşlar var 425 bin 455 bin km de dizel dacialar görüyorum ben. Zaten bu aracı alırken karosere değilde motora para verdiğini bilmek lazım dci motor sağlam güvenilir kaliteli bir motor yakıtı temiz yerden al 15 binde bakım yap tamamdır. 5 kişi çakılı dacia hatrı sayılır bir yokuşu 2, vites te bir solukta tıkanmadan çıktı, benim atmosferik benzinli asx im aynısını yapamazdı orda.

çelikpalasın önündeki kükürtlü rampasında bie 5 kişi ile banamısın demiyor o dolmuşlar :))

daha dün gördüm 462 binde logan adam abi motora daha anahtar vurdurmadım diye övünüyordu telefonda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.