Bildirim
dacia duster
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ek olarak 4.2 laureta modeli -
klasik olacak ama sahibinden com sitesine girip bakın ve piyasası çıksın ortaya hepsi bu.quote:
Orijinalden alıntı: dracalp
ek olarak 4.2 laureta modeli -
arastırdım ama ikinci el piyasası birisi benim arabamdan kotusune 80 isterken digeri 75 istiyor o bandda oldugunu dusunuyorum ama yinede isi bir bilene danısayım dedim. -
Km oldukça yüksek DCI olduğu düşünülürse Corona tehlikesindeki bir yaşlı gibi.yazilan fiyatlar bu dönemde çok anlam ifade etmiyor aynı km aynı yıl donanım araç bulup 1000 lira eksik yazın satilmazsa 1-2 bin daha inersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ediyorum fikriniz için.quote:
Orijinalden alıntı: turgay0651
Km oldukça yüksek DCI olduğu düşünülürse Corona tehlikesindeki bir yaşlı gibi.yazilan fiyatlar bu dönemde çok anlam ifade etmiyor aynı km aynı yıl donanım araç bulup 1000 lira eksik yazın satilmazsa 1-2 bin daha inersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X