Bildirim
DACIA DUSTER NE KADAR YAKIYOR
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Valla bende 2012 4x4 var 110 hp. Öyle aman aman da az yakmıyor. Disarda hep duyarım işte duster kokluyo falan alakası yok. Bildiğin yakıyor yani. Bu benim genel kullanım değerlerim. Yani şehir içinde normal şehir dışında ise 110-120 civarı kullanırım. Ortalama 7.4 yazar hep. Geçen hafta 2000 deviri gemicem dedim hatta 1600 - 1800 devir arası 100 km kadar gittim ha o zaman 5.5 yazdı hep. Ama ibre 80 olunca resmen kramp giriyor. Dönüş yolunda 100 km ile 2500 devirde geldim bu sefer de 6.1 yazdı. Yani bu arabayla sakin gidersen yakmıyor ama el insaf altında dizel bir araba var hadi basma. Bastikca gidiyor şerefsiz. Araba neyse bu da o. Ha 6 ileri olmasa kesin içerdi. Bu arada 110 120 arası benimki 7.4 yazıyor ama o ortalama. O hızda sifirlayinca 6.8 falan yazıyor. Uzun lafın kısası uzun yolda 120 km de 7 litreyi gözden çıkarın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam 2014 de yazmış -
beyler ucuz dodik masıl bulurum yardım edin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X