Şimdi Ara

DACİA_LADA_TATA Dandik Araç Mı Değil mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elinde araba için ayrılmış 100.000 ytl varsa zaten dacıa,lada,tata düşünülmez,bu tarz araçları düşünenler ailesini toplu taşıma araçlarından kurtarmak isteyen ,bütçesi belli olan,araç sahibi olmak isteyen ailelerdir.yani bu araçları alıp kullanan dostlarımızı üzecek yorumlar yazılıyor,açıkçası ucuz ve sahip olması kolay araçlar için daha yumuşak bi dilde açıklama yapma yerine yok dandikmiş,yok ben ona asla binmem gibi yorumlarla aşağılama yapılıyor.biraz daha dikkatli olalım,herkes sizin bindiğiniz çok kaliteli arabalara bu türkiye şartlarında sahip değiller.ALLAH'ın işi hiç belli olmaz yarın o dostlar en iyi araçlara binerken diğer araçları küçümseyen gözlerle bakanlar belki bu araçlar binecekler ,belkide bu araçlara sahip olacak parayı bile bulamayabilirler.
  • zaten o tarzda yorum yapanların çoğu ya kendisi kazanıp ta almadı bindiği arabaya;ya da klavye başına geçmiş 16-17 yaşındaki çocuklar;bu yaşlardaki çoğu insan gibi onlarda daha iyisini hayal ediyor ve haliyle bu gibi markalara iyi olmayan yorumlar yapıyor.

aşağıda dacia logan topiğinde yeni bir araç almış olan arkadaşımızın yaptığı yorumu okuyun lütfen.

quote:

orjinalden alıntı:MAŞ71
    ARKADAŞLAR ARABANIZ KLİMALI OLSUNDA MARKASI,MODELİ ZEVKE KALMIŞ...VALLA BU YAZ GÜNÜNDE HİÇ ÇEKİLMİYOR KLİMASIZ...ALLAH BİZİDE CAMLARI KAPALI ARABA SÜRMEYİ NASİP ETTİ SİZLEREDE NASİP ETSİN..LOGANI KÖTÜLEYEN KARDEŞLERİME SESLENİYORUM..BU ÜLKEDE 400YTL'YE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞIP ÇOCUKLARIYLA BU 40 DERECELİ SICAK YAZ GÜNÜNDE ŞÖYLE GEZEMEYEN NİCE İNSANLAR VAR...BENCE HERKESE HAYIRLI OLSUN DİYELİM...KEŞKE BU SAYFALARDA HAYIRLI OLSUN KELİMELERİ,DİĞERLERİNDEN ÇOK OLSAYDI..YİNEDE DİYEN DEMEYEN HERKESE SLM..ALLAH OLMAYANLARA EN GÜZELİNDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 23 Ağustos 2007; 19:26:31 >

• arkadaşımıza hayırlı olsun,bucaklı dostum yaptığın alıntı herşeyi net bir şekilde anlatıyor.artık bu yorumdan sonrada halen kötülemeye devam edenleri ALLAH ıslah etsin.ben bu araçların 3'ünede sahip değilim,imzamdaki araca sahibim,yani yanlı davranmıyorum.ama inanın bu tür yorumlar içimi acıtıyor.lütfen insan herzaman ne oldum değil ne olacağım demeli.daha dikkatli davranarak hiç kimseyi kırmamaya özen gösterelim.
    hayırlı forumlar ..
  • ''Dandik'' denmesi bence de yanlış...Ucuz otomobil dense çok daha uygun olacak..
  • kımsenın arabası dandık degıl. butu aracların bır guzellıgı var. kımısının fıyatı ucuz, kımısının performansı ıyı, kımısının yedek parcası ucuz, kımısının ıkıncı elı ıyı vs. vs.

bucaklının yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. bu tıp yorumları yapanlar genelde cocuklar.

ey cocuklar...
    once para nasıl kazanılır bır ogrenın ondan sonra yapabılıyorsanız bu fırmaları kotuleyın
    hem kımbılır belkı bunları alacak kadar bıle para kazanamayabılırsınız. o zaman ne yapacaksınız? bu aracların hayalınımı kuracaksınız?

Allah hepimizin gönlüne göre verir İnşallah.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: harunpal

kımsenın arabası dandık degıl. butu aracların bır guzellıgı var. kımısının fıyatı ucuz, kımısının performansı ıyı, kımısının yedek parcası ucuz, kımısının ıkıncı elı ıyı vs. vs.

bucaklının yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. bu tıp yorumları yapanlar genelde cocuklar.

ey cocuklar...
    once para nasıl kazanılır bır ogrenın ondan sonra yapabılıyorsanız bu fırmaları kotuleyın
    hem kımbılır belkı bunları alacak kadar bıle para kazanamayabılırsınız. o zaman ne yapacaksınız? bu aracların hayalınımı kuracaksınız?

Allah hepimizin gönlüne göre verir İnşallah.....

doğru söze ne denir...
  • Ben bunu sürekli söylüyorum. Forumun güvenilirliği sıfıra yakın bu konuda. Arabamı değiştirmek için konu açsam buraya, belirli birkaç kişi dışındakilerin görüşlerini pek önemsemem.

16 yaşında adam yılların şoförüymüş gibi yorum yapıyor.
    Arabanın resmine bakıp desteksiz tartışmalara giriyor,arabanın kullanıcısıymış gibi.
    Babasının arabasını kendi arabasıymış gibi körü körüne savunuyor.
    Daha askerliğini yapmayan,bir mesleği olmayan adamlar kalkıp hayat dersi vermeye kalkıyor.

Alınmak isteyen alınabilir. Forumda yaşı küçük olupta oldukça olgun ve bilgili kardeşlerimde var,onlar kendilerini biliyorlar
  • hepsini bu katagoriye koymamakla beraber katılıyorum görüşlerinize
  • merhaba arkadaşlar.Ben dacia kullanıcısıyım sıfır aldım 4 aydır kullanıyorum.daha önce 99 model brodwayim vardı istemeye istemeye sattım logan mcv aldım memnunum.Neden aldım
    1.geniş bir arabaya ihtiyacım vardı?
    2.yedek parça sorunu olmayan ve ucuz yedek parçası olan bir arabaya ihtiyacım vardı.
    3.Az param vardı
    Arabadan memnunum ha lüks arabalar gibi değil döşemesi,kullanılan malzemelr,işçilik çok kaliteli değil ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.Neden bu kadar basit.Çok param olsaydı bmv yada mercedes alırdım arkadaşım.Diğer markaları kullanmadım kullanan arkadaşım da yok yorum yapamayacağım.Lütfen kimsede kullanmadığı bilmediği araba hakkında sadece ismine bakarak yorum yapmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzalpturk -- 24 Ağustos 2007; 11:18:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzalpturk

merhaba arkadaşlar.Ben dacia kullanıcısıyım sıfır aldım 4 aydır kullanıyorum.daha önce 99 model brodwayim vardı istemeye istemeye sattım logan mcv aldım memnunum.Neden aldım
    1.geniş bir arabaya ihtiyacım vardı?
    2.yedek parça sorunu olmayan ve ucuz yedek parçası olan bir arabaya ihtiyacım vardı.
    3.Az param vardı
    Arabadan memnunum ha lüks arabalar gibi değil döşemesi,kullanılan malzemelr,işçilik çok kaliteli değil ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.Neden bu kadar basit.Çok param olsaydı bmv yada mercedes alırdım arkadaşım.Diğer markaları kullanmadım kullanan arkadaşım da yok yorum yapamayacağım.Lütfen kimsede kullanmadığı bilmediği araba hakkında sadece ismine bakarak yorum yapmasın.

+1 haklı
  • dacia yı diğerlerinden ayırmak lazım reno desteğiyle birlikte çk ilerledi

logana mvc çk hoşuma gidiyor o tarz bi araca ihtiyacım olsa hiç düşünmeden alırdım
  • ekonomik araclar fiyatlarına gör iyiler

daha iyileri var o yüzden kötü araba diyorlar (bazıları)

ama fiyatlarına göre iyiler/dacia loganı kastediyorum diğerlerini bilemeyeceğim/

dacianın arkasında renault var bence diğerlerinden daha modern
  • ekonomik araclar fiyatlarına gör iyiler

daha iyileri var o yüzden kötü araba diyorlar (bazıları)

ama fiyatlarına göre iyiler/dacia loganı kastediyorum diğerlerini bilemeyeceğim/

dacianın arkasında renault var bence diğerlerinden daha modern
  • Ne kadar ekmek o kadar köfte
  • babamda 4x4 tata var ben bu kadar dandik bi araba daha görmedimde binmedimde
    en ufak yokuşta bile zar zor çıkıyo
    yakıt desen o biçim yakıyo
    çıkardığı problemlerde cabası
    geçendün daha 27 bimde difransiyel bitti 1.5 milyar bayıldık
  • Fiyatı ucuz ise mutlaka pahalı olana göre bir eksikliği olacaktır diye düşünüyorum ama arabayı daha düşük başka bir mal ile kıyaslamayın derim.Ucuz ayakkabı alır iseniz en fazla atarsınız ama arabanızı atabilir misiniz?Ucuz bir cep telefonu almıştım arıza yaptı garanti kapsamında geri verdik parasını 7 ay sonra alabildim.Bu esnada başka bir cep telefonu aldım.Peki araç aldınız arıza yaptı diyelim ki tüketici kanuna göre haklısınız.7 ay araçsız kalabilir misiniz?O yüzden para bağlayacağınız markayı iyi tespit etmelisiniz.Vw Passat diyelim 45 milyardan başlıyor ise vadır bir sebebi hikmeti değil mi?Ama buda Tata,Dacia gibi araçların dandik olduğu anlamına gelmez.Ama bir ford,toyotadan aldığınız zevki alamazsınız gibi geliyor.
  • dandik araba değil ucuz araba vardır. bu araçlarda ucuz araçtır. bir aracın ucuz olması için ne yapılır? tabiki donanımdan konfordan kırpmalar yapılır.
    türkiyenin ekonomik şartları insanları birbirinden ayırmış durumda olduğundan bu tip konularda anlaşmazlıklar çıkması doğaldır.
  • dandik ötesi hatta.
  • Tata rezalet,arka tekerleklerine bakınca sanki el arabasıymış hissine kapılıyorum.Solenzanın sanki duvara çarpmış gibi bi şekli var bence..Alan arkadaşlara bi lafım yok tabiki yani.Tr'de en çok tutulan küçük sınıf araba Symbol mesela benimse midemi bulandırıyo o kadar sevmiyorum,iğrenç bence yani..Ama bunlar göreceli kavramlar tabi seven insanları kesinlikle aşağılama hakkına sahip değilim,şahsi fikirlerim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.