Şimdi Ara

DACİA LOGAN LAUREATE DİZELCİLER İÇLERİNİ DÖKEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: ottocu

hatta arabayı sırtlayıp biz götürelim yorulmasın

• metinemre konfor var bikerem!!!!! önyargılı olma koltuk yuksekli ayarı ver valla renaultlardan cok daha konforluuu ve daha karizmatikkk benden solemesiii
  • sırf motorun uzun ömürlü olması için kendi ömrümden yiyemem..

-yok şöyle olsun yok böyle olsun aman basma şu devri geçme :|

benlemi gircek mezara.bakımlarını yap-hor kullanma yeterlidir her açıdan bence
  • Sakin kafayla okursanız, aslında bunların kullanımda sizi fazladan zorlayacak ekstra şeyler olmadığını görürsünüz. Normal kullanımda aceleci davranmadğınız veya spor kullanım tarzı benimsemediğiniz taktirde bunları zaten yapıyorsunuz. set yazmış, amaç uzun motor ömrü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

reno ile aynıysa, konforlu olamaz. clio dediğin kütük gibi araba...

quote:

Orjinalden alıntı: volkitolkixxl
    ...
    NOT: araba gercekten fiyatına gore hakkediyor parcalar renaultla aynııı ve konforlu tavsiyemdirrr

saygılar

ARABADAN ANLAMADIĞIN AP AÇIK ORTADA
  • emre cocuklugumdan beri araba kullanırım ozelliklerini de bilirim, ama ben ce bi arabayı kullan derim. Ben sadece araba fiyatına gore cok iyi diyorum konfor olarakta iyi. once kullan sonra yorum yazzzzz derimm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

sırf motorun uzun ömürlü olması için kendi ömrümden yiyemem..

-yok şöyle olsun yok böyle olsun aman basma şu devri geçme :|

benlemi gircek mezara.bakımlarını yap-hor kullanma yeterlidir her açıdan bence

aynen yok 5000i geçme fln. ee bu araba 6500 görmeyecek mi
  • dizelde 6500 mü var hamdi
  • pistonlar disarda calisarak 6.500 yapar belki
  • eh imzandan bir reno fanatiği olduğun belli oluyor. konforsuz dediğim için clio yu bile savunuyorsun ya. clio konforlu diyen ya arabadan anlamıyordur ya da konfor nedir haberi yoktur. kütük gibi araba işte. ve bunu kullanarak söylüyorum kafadan atmıyorum. erzincan a gidip geldim o arabayla. hele ki uzun yolda tam bir işkence...

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905
  • KONFORDAN KASTETTIGIN NE DIR ANLAMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

eh imzandan bir reno fanatiği olduğun belli oluyor. konforsuz dediğim için clio yu bile savunuyorsun ya. clio konforlu diyen ya arabadan anlamıyordur ya da konfor nedir haberi yoktur. kütük gibi araba işte. ve bunu kullanarak söylüyorum kafadan atmıyorum. erzincan a gidip geldim o arabayla. hele ki uzun yolda tam bir işkence...

quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

Eminim ki BMW, Mercedes sahipLeri de Megane'a, GoLf'e, Focus'a ya da o sınıftaki bir araca "konforLu" dediğin zaman sana güLerLeri...Sonuçta göreceLi bir kavram...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.