Şimdi Ara

DACİA MPV YOLDA... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dobloya benzeten tek ben değilmişim çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Camla birleşik olmayan kapı çerçeveleri

bu kapı çerçevesi mevzusu günümüzde halen birçok otomobilde kullanılıyor.hemde en prestijlilerinde bile.

diğer konularda size katılıyorum bu arada...
  • iç konsol gene aynı değildir umarım.
  • önden de hyundai starex'i andırıyor
  • Yeni citroen'lerden esinlenme var biraz sanki...
  • Belli bir standardın dışına hala çıkamadılar. Logan sedan , mcv , duster , sandero ve sırada bu araç. Aralarındaki tek fark segment farkı , sıfır yenilik , sıfır iyileştirme.
  • Gidip ona böyle sımsıkı sarılasım geldi birden. O ne tatlılıktır öyle ya

Not: Şaka yapmıyorum.
  • Cakma scenic ::)))
  • eski scenic ile birçok parçası ortak gibi.... Dacia bunuda 40 bin gibi satarsa çok ekmeğini yer bu aracın
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Camla birleşik olmayan kapı çerçeveleri

bu kapı çerçevesi mevzusu günümüzde halen birçok otomobilde kullanılıyor.hemde en prestijlilerinde bile.

diğer konularda size katılıyorum bu arada...

kapı çerçevesi yorumu ile neyi kastettiğinizi gerçekten anlayamadım, bakıyorum bakıyorum gayet normal gibi duruyor, rica etsem biraz detaylandırır mısınız?
  • tavan yan çizgisiyle kapıların birleştiği yerin parça parça olmasından bahsediyor sanırım,

üretim maliyeti ne kadar ilgili bilmiyorum, bana daha çok tasarım odaklı bir konu gibi geliyor (gerçi tasarım da üretim maliyetini gözetir neticede), doksanlardaki araçlarda da şimdiki araçlar gibi yoktu, sonra çıkan jenerasyonlarda genelde bundan bile belirgindi mesela...
  • Umarım, iç dizaynına biraz önem verirler ve dandik logan parçalarından kurtarırlar. Akıllı bir fiyat politikası ve 4 yıldızlı güvenlik ile çok iyi satar.
  • dacia lodgy hk. açılan bilmem kaçıncı konu bu
  • yeni scenic e çok benziyor
  • Scenic I' in makyajlanmış 4. kasası! Renault artık eski kasa araçlarının üretimi bittiğinde hurdaya atmayıp bir depoda bekletiliyor olmalı. Zamanı gelince alt markalarına veriyor.
  • Gayet güzel olmuş, uygun fiyat aralığında satışa sunulursa ülkemizde peynir-ekmek gibi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

dacia lodgy hk. açılan bilmem kaçıncı konu bu

kaçıncı?
  • 2. konu sanırım. Bu araca 1.6 dci koyacaklarını zannetmiyorum.
  • .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

2. konu sanırım. Bu araca 1.6 dci koyacaklarını zannetmiyorum.

muhtemelen benim tahminim 1.5dci 105 i koyacklardır...scenic de 1.6dci 130 a geçecek....dediğim gibi benim tahminim.....hangi motor olursa olsun dizelini 45000 civarı satarlarsa alıcısı çok olur....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.