İstanbul sehirici 7-7.5litre arasi yakiyor. Yag olarakta 0-20 kullaniliyor.
Katalogdaki degerler İstanbul icin denk gelmiyor malesef.
Hayirli gunler
Alıntıları Göster
bana da enteresan geldi ama mobil,castrol, motul .. kaç yere baktıysam hep 40 numara yağ öneriyor. 0w-20 den şaşmamak lazım.
şehir içi için 7-8 litre ideal. hiç bir benzinli otomatik araç 7 litrenin altına düşemez zaten
Hangi marka LPG takmışlar. Sistem nedir. 6000tl fabrikasyon turbo kit için uygun bence.
Aynı motor 0.9 turbo benzinli symbol kullanıyorum. Çoğunlukla az trafik olan bir yol günlük 70 km ortalama tüketim 5,5-5,8 arası şu an. Güzel tarafı ise yüksek tork özellikle 2500 devir civarı turbonun devreye girmesiyle . Başarılı bir motor olduğunu düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aspergillus
Aynı motor 0.9 turbo benzinli symbol kullanıyorum. Çoğunlukla az trafik olan bir yol günlük 70 km ortalama tüketim 5,5-5,8 arası şu an. Güzel tarafı ise yüksek tork özellikle 2500 devir civarı turbonun devreye girmesiyle . Başarılı bir motor olduğunu düşünüyorum.
Günlük 70 km iyi bir rakam dolayısıyla sizin yerinizde olsam kaliteli bir lpg kiti taktırmayı düşünürdüm.
lordford50
kullanıcısına yanıt
motorun güçsüzlüğü yakıta olumsuz etki ediyordur. ayrıca sandero yüksek araç. clio olsa daha az yakar.
Kendi soruma kendim cevap vereyim tam olarak emin olmamakla birlikte sanırım Landirenzo kit takılıymış. Fabrikasyon mabrikasyon işine pek inanmıyorum bunlar hep bir firma ile anlaşıp LPG monta ederler.
fabrikasyon işi hikaye bu motor zaten uyumlu yaklaşık bir sene önce atiker grand taktırdım sorunsuz kullanıyorum motor direk enjeksiyon olmadığı için (1.2tce 1.2tsi vb gibi değil) standart kitler takılabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: korsan58
fabrikasyon işi hikaye bu motor zaten uyumlu yaklaşık bir sene önce atiker grand taktırdım sorunsuz kullanıyorum motor direk enjeksiyon olmadığı için (1.2tce 1.2tsi vb gibi değil) standart kitler takılabiliyor
hikaye değil. subaplar ve yakıt elemanları ona göre seçilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: ivenrec
hikaye değil. subaplar ve yakıt elemanları ona göre seçilmiş.
Alıntıları Göster
Böyle bir sey yok kaynak atarsanız inanırım
quote:
Orijinalden alıntı: korsan58
Böyle bir sey yok kaynak atarsanız inanırım
Alıntıları Göster
bizzat dacia'nın kendi resmi websitesinde yer alıyor.
ayrıca bayi,genel müdürlük bilgilendirmeleri de bu şekildedir.
DoctorEconomy
kullanıcısına yanıt
0.9 tce clio spourt tourer almayı planlıyorum, aylık 3 bin yıllık 30 binin üzerinde yol yapıyorum ve yol uzun yol, otobanda sürekli, lpg ile önerir misiniz bu aracı, arıza verdi mi hangi marka lpg kullanıyorsunız
quote:
Orijinalden alıntı: drcot
0.9 tce clio spourt tourer almayı planlıyorum, aylık 3 bin yıllık 30 binin üzerinde yol yapıyorum ve yol uzun yol, otobanda sürekli, lpg ile önerir misiniz bu aracı, arıza verdi mi hangi marka lpg kullanıyorsunız
Landirenzo marka. Araç suan 150 bin km civarında halen bir sıkıntı çıkmadı
drcotD
kullanıcısına yanıt
uzun yolda logan mcv düşünürdüm, aynı tüplü motor ondada mevcut,yol tutuşu çok daha iyi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme