Bildirim
Dacia Sandero 1.0 litre (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekonomi dusunuyorsunuz da 0km araba aliyorsunuz ya bana cok komik geliyor.
Bir ara sirionlar az yakiyordu. Ben boyle gitmicek arac alicak olsam biraz da eski olani alirdim mtvden de kisardim ne biliyim deger kaybiyla da ugrasmazdim.
0-100'u kac bu aracin tamam sehir ici kullanacaksiniz fakat sehiricinde bir rampada 40-50 ile gitmeyin sonra.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 kuruş etmez -
Bu yaz 93 toros kullandım ona benzetmişler.
Toros satılıktır. Tertemiz. Neden toros diyene söyleyeyim bizimkinde tüp de var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adem_2c -- 17 Aralık 2016; 9:14:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
Ekonomi dusunuyorsunuz da 0km araba aliyorsunuz ya bana cok komik geliyor.
Bir ara sirionlar az yakiyordu. Ben boyle gitmicek arac alicak olsam biraz da eski olani alirdim mtvden de kisardim ne biliyim deger kaybiyla da ugrasmazdim.
0-100'u kac bu aracin tamam sehir ici kullanacaksiniz fakat sehiricinde bir rampada 40-50 ile gitmeyin sonra.
sıfır araç almaktaki kasıt eski araçların arıza masraflarıyla uğraşmamak . yoksa herkes eski araba alır. -
Bu motora gelen otomatik şanzıman da mı Easy-R
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
ufuk ne der bu hususa?
1.2 motor bile bayaa zayıfken bilmiyorum ama yolları düz memlekette yaşayanlar için ideal aslında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
ufuk ne der bu hususa?
1.2 motor bile bayaa zayıfken bilmiyorum ama yolları düz memlekette yaşayanlar için ideal aslında.
BU ARACI alacak olan. enden işe işten eve gidecek,arada şehrin 20 km uzağındaki piknik dağa tepeye deniz plaj gidecek. yada emlakçı şucu bucu olacak. gitmez demişler abartmayalım normal trafikde sıkıntısız.ya zaten yarım debriyaj gidiyoruz 60 ı geçemiyoruz..kardeşlikler yokuşu 5 de gitmezse 4 e düşersin olmadı 3 e düşersin.namus lekesi mi?
-
Şuan en ucuz binek araç bu araç.
2018 model fiyatı 53.900 ₺
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X