Şimdi Ara

Dacia Servis Tavsiyeleri.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
7.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilenlerrenault

Mersin'de Dacia servisi olarak önerebileceği tek yer Bilenler Dacia Özel Servisi http://www.daciaozelservis.com

Alıntıları Göster
    İL: İSTANBUL

İLÇE: MALTEPE

SERVİS ADI: GÜVEN ALTAN MALTEPE

FİYAT : 390 TL (BALATA + 20 BİN BAKIM VE UFAK TEFEK RİCALAR)

OLUMLU GÖZLEMLER : ÖDEYEBİLECEĞİM BİR FİYAT İLE ÇIKABİLMİŞ OLMAM

OLUMSUZ GÖZLEMLER : UÇUK FİYAT, VERİLEN SÜREDE TESLİM EDİLMEMİŞ OLMASI, 20 BİNDE ARACA BALATA BİTMİŞ TEŞHİSİ VE ÜÇ KURUŞ BALATAYA ÇEKİLEN FİYAT.

NOT: GARANTİDEN HOŞLANMIYORUM BU YÜZDEN BİR DEFALIK ARACIMI 20 BİN DE SERVİSE BIRAKTIM SIRF ORJİNAL KM KAYDI OLSUN DİYE BUNDAN SONRA Kİ BAKIMLARINI KENDİ USTAM DA HALLEDECEĞİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: KeNaN-24

İL: İSTANBUL

İLÇE: MALTEPE

SERVİS ADI: GÜVEN ALTAN MALTEPE

FİYAT : 390 TL (BALATA + 20 BİN BAKIM VE UFAK TEFEK RİCALAR)

OLUMLU GÖZLEMLER : ÖDEYEBİLECEĞİM BİR FİYAT İLE ÇIKABİLMİŞ OLMAM

OLUMSUZ GÖZLEMLER : UÇUK FİYAT, VERİLEN SÜREDE TESLİM EDİLMEMİŞ OLMASI, 20 BİNDE ARACA BALATA BİTMİŞ TEŞHİSİ VE ÜÇ KURUŞ BALATAYA ÇEKİLEN FİYAT.

NOT: GARANTİDEN HOŞLANMIYORUM BU YÜZDEN BİR DEFALIK ARACIMI 20 BİN DE SERVİSE BIRAKTIM SIRF ORJİNAL KM KAYDI OLSUN DİYE BUNDAN SONRA Kİ BAKIMLARINI KENDİ USTAM DA HALLEDECEĞİM.

Alıntıları Göster
    Az önce cep telefonuma mesaj geldi. Mesajı aynen yazıyorum.

İNANLAR kalitesi 2 kat arttı.Bağdatlılar Otomotivi bünyemize kattık. Eyüp'ten sonra Yenibosna'da da hizmetinizdeyiz.

0 212 653 87 43

www.inanlarotomotiv.com.tr

Anladığım kadarı ile Bağdatlılar Otomotiv İnanlar şirketine satılmış. Hayırlısı olsun. İnşallah hizmet kalitesi düşmez de, daha yukarılara taşınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Az önce cep telefonuma mesaj geldi. Mesajı aynen yazıyorum.

İNANLAR kalitesi 2 kat arttı.Bağdatlılar Otomotivi bünyemize kattık. Eyüp'ten sonra Yenibosna'da da hizmetinizdeyiz.

0 212 653 87 43

www.inanlarotomotiv.com.tr

Anladığım kadarı ile Bağdatlılar Otomotiv İnanlar şirketine satılmış. Hayırlısı olsun. İnşallah hizmet kalitesi düşmez de, daha yukarılara taşınır.

Alıntıları Göster
    ankara neziroğluna gitmeyin iletişimleri çok iyi ama kronik bazı sorunlar için gittim araçla pek ilgilenmiyorlar sallamasyon iş çıkarabiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mtnsyln

ankara neziroğluna gitmeyin iletişimleri çok iyi ama kronik bazı sorunlar için gittim araçla pek ilgilenmiyorlar sallamasyon iş çıkarabiliyorlar

Alıntıları Göster
    100.000 bakımı için önümüzdeki günlerde Demirkollara gideceğim, orası içinde bir görüş bildiricem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: droll

100.000 bakımı için önümüzdeki günlerde Demirkollara gideceğim, orası içinde bir görüş bildiricem :)

Alıntıları Göster
    Güzel başlıkmış.Canlandıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

Güzel başlıkmış.Canlandıralım.

Alıntıları Göster
    başlık güzel , en üstteki formatı bozmadan devam edelim.

izmirde önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

başlık güzel , en üstteki formatı bozmadan devam edelim.

izmirde önerisi olan?

İzmirin içinde bir kez aracı aldığım servise gittim,ilgi alaka hiç yeterli değil sanki zorla iş yaptırıyorsunuz. Ama izmirin 104. km dışında Bergama'da Bilir motorlu araçlar yetkili Reno-Dacıa servisi. Personel ve hizmet Perfect.
  • Aynen bende ayvaliktan bergamadaki bilir otoya gidiyorum hizmet super
  • ozgur_yavas10 O kullanıcısına yanıt
    hepsi birbirinin aynı ilgi alaka sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcaponee -- 14 Şubat 2014; 12:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcaponee

hepsi birbirinin aynı ilgi alaka sıfır
    İL: İSTANBUL İLÇE :Bostancı

SERVİS ADI :
    Demirkollar

OLUMLU NOTLARINIZ :
    İlgi , Alaka için hepsine olumlu not veriyorum, servis olayına birşey diyemeceğim bakım için gittim sonuçta ama aracımda çalıştığında ve stop ettiğimde bir ses geliyor onu buldular ondan sonrasına yazabilirim anca servis notumu. Servis müdürlerinin ilgisi gayet yerinde , ama ofis çalışanları için aynı şeyi diyemeyeceğim.

OLUMSUZ NOTLARINIZ: Plakalıklarımı sormadan etmeden değişmeleri
  • quote:

İL: İSTANBUL İLÇE :Bostancı

SERVİS ADI :
    Demirkollar

OLUMLU NOTLARINIZ :
    İlgi , Alaka için hepsine olumlu not veriyorum, servis olayına birşey diyemeceğim bakım için gittim sonuçta ama aracımda çalıştığında ve stop ettiğimde bir ses geliyor onu buldular ondan sonrasına yazabilirim anca servis notumu. Servis müdürlerinin ilgisi gayet yerinde , ama ofis çalışanları için aynı şeyi diyemeyeceğim.

OLUMSUZ NOTLARINIZ: Plakalıklarımı sormadan etmeden değişmeleri

Alıntıları Göster
    cekmekoy renault ereni siddetle tavsiye ediyorum arkadaslar ustalari gercekten cok cok uzman isinin ehlidir

• quote:

merhaba renault demirkollar dan memnun ladınızmı acaba?
  • alcaponee kullanıcısına yanıt
    Açıkcası herhangi bir memnuniyetsizliğim olmadı.

Bakım için gitmiştim.Yapılan şeyler standart idi zaten ama olumsuz bir görüşüm yok diyebilirim.
  • quote:

Bakım için gitmiştim.Yapılan şeyler standart idi zaten ama olumsuz bir görüşüm yok diyebilirim.

ok teşekkür ederim kazasız belasız aracınıza binin inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcaponee

quote:

ok teşekkür ederim kazasız belasız aracınıza binin inşallah

Alıntıları Göster
    İL: İSTANBUL İLÇE :ÜSKÜDAR/ALTUNİZADE

SERVİS ADI : DETAY

OLUMLU NOTLARINIZ : Çok ilgili ve alakalı bir servis gösterge panelinde bi sorun için gitmiştim hiç ikiltemeden hemen değiştirdiler orda elektirik bölümündeki usta çok yardımcı oldu ufak tefek sıkıntılarımıda halletiler sağolsunlar..

OLUMSUZ NOTLARINIZ: yok umarım her zaman bu çizgide kalırlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: wolverinesahin

İL: İSTANBUL İLÇE :ÜSKÜDAR/ALTUNİZADE

SERVİS ADI : DETAY

OLUMLU NOTLARINIZ : Çok ilgili ve alakalı bir servis gösterge panelinde bi sorun için gitmiştim hiç ikiltemeden hemen değiştirdiler orda elektirik bölümündeki usta çok yardımcı oldu ufak tefek sıkıntılarımıda halletiler sağolsunlar..

OLUMSUZ NOTLARINIZ: yok umarım her zaman bu çizgide kalırlar..

tabiiki fikirlerinize saygı duyuyorum ama 2 kez daha git bak nasıl değişiyor gözünde servis detaymı asla ve asla
    Sizce haklı bir durum illaki vardır asla dediğinize göre ama neden asla diyorsunuz wolverinesahin gayet memnun kalmış sizin memnuniyetsizliğinizin sebebi nedir yada hangi konudadır,bizde bilelim ona göre davranalım.
  • droll kullanıcısına yanıt
    arabamın garanti kapsamında 4-5 parçası değişti ve hep oraya gittim tarihçeyi biliyorlar diye.3.kez gittiğimde yinemi siz geldiniz diyip extra bekletmeler ilgilenmemeler sanki ben kafayı kırdımda ondan gidiyorum arka silecek motoru değişti sinyal kolu değişti gösterge değişti yani gerçekten lakayıt ve yalan konuşuyorlar benim fkrim bu yönde ki ben arabamı oradan aldım bir arkadaşımada oradan aldırdığım halde ...
    Anlıyorum gayet soğutucu bir olay yaşamışssınız ordan araç alan çok kişi var çevremde ama servisi hk. hiç bir duyumum olmamıştı. Fikir edinmiş oldum.
  • droll kullanıcısına yanıt
    yani hic tavsiye etmiyorum cok daha buyuk firmalar var hic olmadi kucukyali renault mais var hem direk renaultun kendi bunyesinde sanki bedava yapiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.