Arkadaşlar 2001 ModelDacia Supernova kullanıyorum, motor 1.4 clio motoru, motor aksamında yedek parça konusunda herhangi bir sıkıntı yok, Ancak diğer tüm mekanik aksamlarda yedek parça sıkıntısı çekiyorum, interneti araştırdığım halde supernova ile ilgili oluşturulmuş hiç bir kulüp, paylaşım platformu bulamadım, bu nedenle supernova kullanıcılarını yedek parça temini vs konularda bilgi paylaşımı yapmak üzere buraya davet ediyorum.
Örnek olarak fren bakımı yaptırmak için gittiğim zaman uygun fren balatası ve diskleri bulamadığım için başka bir araca ait parçaları tornadan geçirmek suretiyle takmak zorunda kaldık, yetkili servise gidilse temin edilebilir ancak fiyatlarından dolayı oralara gidemiyorum, yine aynı şekilde akis, rot, mafsal gibi velhasıl tüm parçalara yönelik, uygun parçanın nereden ve hangi araçtan temin edileceğini bilen var mı ?
İlk pratik bilgiyi de ben vermiş olayım; arkalar değiştirmediğim için incelemedim ama ön amasörler Reno 9 ile uyumlu, değiştirmek isteyen bu şekilde temin edebilir.
kullandığınız araba dacia solenza ile aynı diye biliyorum.
Arkadaşlar bu Dacia Supernova'nın iç kapı kolu kırıldı, parçacıları dolaştım bulamadım, bilinen arabalarla da uyumlu değil,
Bu parçayla uyumlu herhangi bir araba bilen var mıdır ?