beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler
quote:Orjinalden alıntı: ossekban beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler 1. rogeo değil roque 2. cayper değil cyper 3. burası yeri değil
quote:Orjinalden alıntı: gokhan9087 quote:Orjinalden alıntı: ossekban beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler 1. rogeo değil roque 2. cayper değil cyper 3. burası yeri değil Cyper değil Cypher
quote:Orjinalden alıntı: Malâyani quote:Orjinalden alıntı: gokhan9087 quote:Orjinalden alıntı: ossekban beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler 1. rogeo değil roque 2. cayper değil cyper 3. burası yeri değil Cyper değil Cypher amma uzadı bea
quote:Orjinalden alıntı: gokhan9087 quote:Orjinalden alıntı: ossekban beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler 1. rogeo değil roque 2. cayper değil cypher 3. burası yeri değil
quote:Orjinalden alıntı: gokhan9087 quote:Orjinalden alıntı: ossekban beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler 1. rogeo değil roque 2. cayper değil cyper 3. burası yeri değil 4. çar değil character
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: gokhan9087 quote:Orjinalden alıntı: ossekban beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler 1. rogeo değil roque 2. cayper değil cyper 3. burası yeri değil 4. çar değil character En azından char yazmalıydın kısaltmayı seviyorsan
Evet quote:Orjinalden alıntı: MiraLayTurK quote:Orjinalden alıntı: Malâyani quote:Orjinalden alıntı: gokhan9087 quote:Orjinalden alıntı: ossekban beyler 64 lwl rogeo çarım war 114k np si war cayperda (itemsizdir) 64 65 lwl mage çar arıyorum (itemsiz) kafa kafaya takas edecekler dadas_erzurumlu@hotmail.com a gelsinler 1. rogeo değil roque 2. cayper değil cyper 3. burası yeri değil Cyper değil Cypher amma uzadı bea