Şimdi Ara

daewoo süper saloon almayı düşünüyorum sizce nasıl hem fiyat hem konfor bakımından (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
18.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cehennem Silahı serisini hatırladım bu arabayı görünce.
  • arkadaslar lutfen sacmalamayın bnde 97 tıpo wardı teneke adeta oyle araba olmaz suanda daewoo super salon war muhtesem otesı 30 kurus yakıo yakıtı guzel konfor dersen muhtesem ful+full parca konusuna gelınce hıç sıkıntısı yok en fazla 1 gun suruyo parcannn gelmesı zaten motoru opel wectrayla aynı hıç farkı yok parca bıraz tuzlu ama yolda carpısan araba oynamıyosun bence muhtesem bı arac tawsıye ederım kolayınada arıza wermez tıpo buna cıvı olamaz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daewoo-umut-un-gemisi-satiliyor-full-full-muzik-seti-jant-hepsi-burda-79623053/detay buda bnm arabam yer ucagı

• kaputun içindeki tüm parçalar opelle aynı kabortası farıydı sıkıntı çıkarbilir belki ama onlarda temin edilebilir bence. otomatik vites olması lazım çok yakacağınıda hiç sanmıyorum. Tekrar satıp elinden çıkarmak istesen belki yıllarca bekleyebilirsin. Bizim buraların bi lafı vardır "Alıp kendine gardaşmı edecen" diye kendine gardaş arayan ben bu arabaya gittiği yere kadar binerim diyenlerin düşüneceği bi marka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanyildizli

kaputun içindeki tüm parçalar opelle aynı kabortası farıydı sıkıntı çıkarbilir belki ama onlarda temin edilebilir bence. otomatik vites olması lazım çok yakacağınıda hiç sanmıyorum. Tekrar satıp elinden çıkarmak istesen belki yıllarca bekleyebilirsin. Bizim buraların bi lafı vardır "Alıp kendine gardaşmı edecen" diye kendine gardaş arayan ben bu arabaya gittiği yere kadar binerim diyenlerin düşüneceği bi marka.

sağlam hort

• Bende dusunmuyor degilim alsammi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davut1806 kullanıcısına yanıt
    Merhaba arabayı aldınız mı nedir son durum

• Oto vites olmayan tum daewoolar iyidir

• Ben 1,5 yıldır kullanıyorum ve mecbur kalmasam satmayı asla düşünmediğim, mükemmel konfor, sürüş keyfi ve güvenli bir araç. Parça sorunu OPEL, CHEVROLET ve BMW parçaları ile uyumlu. Tek sıkıntı far, dikiz aynası vs gibi parçalar. Ben 1,5 yıldır böyle bir sorunda yaşamadım çünkü kaza vs geçirmedim :)
    Elim rahatladığı zaman benimki gibi bir Super Saloon denk getirirsem hiç kaçırmam o kesin :) daewoo süper saloon almayı düşünüyorum sizce nasıl hem fiyat hem konfor bakımından

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daewoo-97-daewoo-super-saloon-2.0-dohc-full-automatic-515849829/detay/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.