Şimdi Ara

Daf mı Scania mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
209.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • scania nın daf dan çok satmasının tek nedeni ,fiyatı DAF 'a göre uygun ve satın alınırken finansal olarak dogus grubu tarafından desteklenmesidir.
    7 kardes içerisinde DAF kalite ve saglamlık olarak öndedir. Biraz daha tuzludur belki ama kalite ortadadır.
  • benim yanımdada dafa göre scanıa daha iyi adı yeter bi kere isveç kralı vabis
  • DAF kesinlikle Scania yi alt eder.Cunku DAF i amerika lilar satin aldiktan sonra siradan Hollanda li bir uretici olmaktan ciktilar kaliteleri yukseldi.en basitinden bati avrupada en fazla satilan ticari meta oldular M.A.N ile rahatca rekabet ediyorlar Man 11 litre euro bes motorla ugrasiyo DAF satmaya basliyo.Scania hala 13 litre euro 3-4 bilmem ne motorlarla milletin cebini yakiyo.DAF su an dunya nin en rekabetci pazarlarindan birisi olan avrupa canaginda eski ve koklu rakipleri Volvo ve Scania yi gecerek(İtalyan iveco ve Fransiz Renault trucks bunlarin gerisinde) alman ureticileri Mercedes-Benz ve avrupa kamyon pazari lideri M.A.N i zorlamaktadir.en basitinden Tirsan turkiye ye getirdigi bir DAF i Dogus otomotivin sattigindan en az 30-40 hatta 50 bin euro farkla satar zaten fiyatlarda birbirine yakindir.en pahalisi haliyle Man satislaridir.Konu Daf Scania olayi iken,Scania yi hic bi zaman kotulemem kara duzen bi araba ve yakitini goze aliyosaniz acayip saglam bi araba scania asiri seri o kadarda hantal hafif bi rampa da en pis en cekilmez takviyesi olan bir araba.rampa da kaldiysan kaldin gitmez.yagmurlu bi havada arkasi gezer durur isin allaha kalmistir.ama kolay kolay ariza yapmaz dedigim gibi kara duzen bi araba.yag sogutmasi iyi degildir retarderi uzun inislerden iniyosan saglikli indirmez.kolay kolay ariza yapmaz benim bildigim scania duz yollarda en seri arabadir o kadar.ama bir DAf asla edemez.Cunku amerikalilar avrupaya gelip DAF i aldiklarinda telaslanan M.A.N ve Volvo Scania yi satin almak icin teklif ettiklerinde avrupa birliginin rekabet kurulu belirli pazarlar diye ikisine de izin vermemisti bildigim.kolay degil DAF i ureten Paccar grup(Washinton DC) o kocaman hayvani en azi 600-700 HP 900-1000-1150 beygir motorlari olan Kenworth (Seattle) ve Peterbelt i (Texas) uretmektedir.isleri kamyon ve cekici uretip gelistirmek gerisini siz dusunun.

• DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF

Daf mı Scania mı?

Daf mı Scania mı?

DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF

• quote:

Orjinalden alıntı: YILDIRAN_35

DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF DAF

Daf mı Scania mı?

Daf mı Scania mı?

BU NEDİR? UPLOAD ETMEDEN DENE !

• ADAHAN GROUP&LOGİSTİC ELİNDEKİ BÜTÜN CF SERİLERİNİ
    ELDEN ÇIKARIP,DAHA EKONOMİK VE ARIZA ÇIKARMAYAN MB-ACTROSS
    LARI FİLOSUNA DAHİL ETMİŞTİR.....ELDEN ÇIKARDIĞI DAF CF SAYISI 175
    (benim bildigim)ADETTİR.BU ARAÇLAR TÜRKİ CUMHURİYETLERE SATILMIŞTIR.

HALİ HAZIRDA İNCİ LOJİSTİK(manisa)ELİNDEKİ CF LERE PAZAR ARAMAKTADIR.!!!!!

DAF SEVERLERE ÖNEMLE DUYURULUR.
  • ............BİR ÜLKEDE TEK KRAL OLUR.........\\8//...R620.....

Daf mı Scania mı?
  • weskey kardeşim yorumlarını okuyorum sürekli takip ediyorum.resmen kafadan sallama konuşuyosun.söylediğin lafların %90 ı palavra.daf dediğin araba scanianın S olamaz.bunu ben demiyorum zaten piyasaya bakınca 85 bin euroluk r420 g420 360 ne kadar çok olduğunu görürsün.fakat 75 80 bin euroya satan dafların sayılı olduğunu görürsün.ben hiç ağır yüke yurtiçi nakliyeye çalışan daf görmedim çünkü sağlam araba değil sen resmen daftan para almış gibi konuşuyorsun.scania rampada gitmez diyorsun ben soruyorum 420 o sınıfta bütün arabaları geçiyo rampada daf dediğin arabanın torku ne motoru ne birazda onları yaz.sağlamlığı ne ben hiç ağır nakliye çalışan daf görmedim...acaba neden???geçen sene daf 900 adet ticari araç sattı fiyatları scaniayla aşağı yukarı aynı scania 2157 adet..bunun neden olduğunu açıkla bana öyle kafadan yorum yazma 120 senelik scaniaya daf dediğin araba hayvan gibi kupa yapmayı bilir motor sağlamlık çekiş her zaman scania.bunu ben demiyorum herkes diyor ama sen daftan para almışsın belli.bana dersenki scaniayı nerden biliyosun 4 seneden beri scania var 500 bin kmde bir kuruş masraf etmedi ben burdan biliyorum sen nerden biliyosun bilmiyorum???her arabayı biliriz anlatmaya gerek yok SCANİA VOLVO MAN derim bu kadar daf laf kardeşim...euro 3 4 demişsin belki bunu bilmiyosundur adbluesiz çalışan euro 5 motoru ilk scania yaptı.SCANİA VOLVO dediğin zaman akan sular durur sen daha bunu bilmiyosan hiç konuşmaya gerek yok.....

• quote:

Orjinalden alıntı: scania_124_g

weskey kardeşim yorumlarını okuyorum sürekli takip ediyorum.resmen kafadan sallama konuşuyosun.söylediğin lafların %90 ı palavra.daf dediğin araba scanianın S olamaz.bunu ben demiyorum zaten piyasaya bakınca 85 bin euroluk r420 g420 360 ne kadar çok olduğunu görürsün.fakat 75 80 bin euroya satan dafların sayılı olduğunu görürsün.ben hiç ağır yüke yurtiçi nakliyeye çalışan daf görmedim çünkü sağlam araba değil sen resmen daftan para almış gibi konuşuyorsun.scania rampada gitmez diyorsun ben soruyorum 420 o sınıfta bütün arabaları geçiyo rampada daf dediğin arabanın torku ne motoru ne birazda onları yaz.sağlamlığı ne ben hiç ağır nakliye çalışan daf görmedim...acaba neden???geçen sene daf 900 adet ticari araç sattı fiyatları scaniayla aşağı yukarı aynı scania 2157 adet..bunun neden olduğunu açıkla bana öyle kafadan yorum yazma 120 senelik scaniaya daf dediğin araba hayvan gibi kupa yapmayı bilir motor sağlamlık çekiş her zaman scania.bunu ben demiyorum herkes diyor ama sen daftan para almışsın belli.bana dersenki scaniayı nerden biliyosun 4 seneden beri scania var 500 bin kmde bir kuruş masraf etmedi ben burdan biliyorum sen nerden biliyosun bilmiyorum???her arabayı biliriz anlatmaya gerek yok SCANİA VOLVO MAN derim bu kadar daf laf kardeşim...euro 3 4 demişsin belki bunu bilmiyosundur adbluesiz çalışan euro 5 motoru ilk scania yaptı.SCANİA VOLVO dediğin zaman akan sular durur sen daha bunu bilmiyosan hiç konuşmaya gerek yok.....

TEBRİKLER..

Daf mı Scania mı?

Daf mı Scania mı?

Daf mı Scania mı?

• Scanialar güzel araçlar ama ford'u seviyorum.

Pazartesi Günü (21.07.2008) Ford Cargo 3235 önden kırkayak aldık. Şuanda beypazarında kasa yapılıyor.

Herşeyi bitince fotograflarını yayınlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveScream -- 22 Temmuz 2008; 15:43:22 >
  • ALLAHcc KAZASIZ BELASIZ KULLANMAK NASİP ETSİN.
    MALUM TÜRKİYE ŞARTLARINDA HERKEZ SCANIA LA
    GEZECEK DEGİL ELBET.FOTOLARI BEKLİYORUZ..
  • günümüzde en önemli şeyin az yakıt ve masrafsızlık olduğunu biliyorsak....
    yakıt konusundaa daf zaten scania ya göre az yakmaktadır ....
    e maliyet bakım konusuna gelince dafı bildiğim için konuşuyorum 430 hp xf aracın turdo baskı balaata pompa enjektör dahil motoru yapıldı toplam çıkan para 10 000 ytl dir siz gidip scanianın takım halinde aynasını alamazsınız buparalara....

bizim insanımızda böledir işte biri nereye giderse topu aynı yere yönelir nerde kalabalık varsa oraya toplanılır scania meselesi tamamen budur.....

• Daf'da güzel ama kabindeki iç konsolu görünce insanın aklı scania'ya kaymıyor değil hani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Daf'da güzel ama kabindeki iç konsolu görünce insanın aklı scania'ya kaymıyor değil hani..

sana ford yaa..!!
  • Cargonun dadını uçak bile vermez insana ama kıymetini bilene..
  • NE OLUYO BURDA...\\8//....\\8//...\\8//....\\8//....

Daf mı Scania mı?

Daf mı Scania mı?
  • Yakışır..!
  • Kamyonda Scania Tek ama TIRda Helede Yenı kasa DAFlarla sıdık yarıstıramaz Scanıa
  • quote:

Orjinalden alıntı: vabis680

............BİR ÜLKEDE TEK KRAL OLUR.........\\8//...R620.....

Daf mı Scania mı?

scanıa işte warmı ötesi !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

quote:

Orjinalden alıntı: vabis680

............BİR ÜLKEDE TEK KRAL OLUR.........\\8//...R620.....

Daf mı Scania mı?

scanıa işte warmı ötesi !!!

Türkiyede Yok bole Scanıa :) krom cantlı. Daf ABD sırketı aldıkdan sora holandayla ortak yapıyorlar bızdekı kucuk cf ama surat ses kulanan bılır sole dıyım sana axor tgl sora magnumlara bındım bı cay yap seyır halındeyken cayı koy sole hepsınde dokulur o cay az da olsa ama daf a koy dokulmez az sarsıLıyor ses yok hersey dusunulmus :) xf ler nasıldır alah bıLır Su an bence Volvo ve Daf bunlardan sora gelır scanıa dır magnumdur..

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.