Aday Nu. 40444 Adı ve Soyadı: RAHMİ ÖZER KIRMIZISAKAL Baba Adı: YUSUF Kuvveti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı: PİYADE KOMANDO Statüsü: Yedek Subay Branşı: KOL K. Gideceği Sınıf Okulu /Eğitim Merkezi: DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE KOMANDO Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
Adı ve Soyadı METİN KOÇ Baba Adı BİLAL Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE KOMANDO Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
arkadaslar komando olduk sanırım:( benim dizimden dolayı bir sakatlıgım vardı ve askeri hastaneye sevkimi istemistim oradan komando olamaz diye not dusmuslerdi. Napmam gerekir bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: mucaroglu
Aday No 96287 Adı ve Soyadı MURAT UÇAROĞLU Baba Adı MEHMET Doğum Yeri KADİRLİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedeksubay Branş KOL K. Kabul Toplanma Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI ISPARTA EĞİRDİR
Adı ve Soyadı FATİH AKAY Baba Adı SELAHİTTİN Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE KOMANDO Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
Allah hepimizin yardımcısı olsun isteyerek seçtim uzun dönemi ve Allah biliyor zerre kadarda sıkıntım yok çok şükür ki bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatana ihanet edenlerden olmadık gerisi hikaye!!!
quote:
Orijinalden alıntı: nymphea7
bende orada olacagım pıyade komando sınıfında yedek subay olarak
dostum şu anda diyarbakırda askerlik yapan arkadaşım yanımda ona sordum bende aldığım cvp hiç sorma gidince öğrenirsin dedi =) şaka bi yanada olabilecek en kötü konumdayız kardeşi kötü demeyelimde zor 10-15 kişinin herşeyinden sen sorumlusun çantasından ayakkabısına kadar ve tabi bende kol komutanı oldum hakkımızda hayırlısı
arkadaşlar bana da burası çıktı da ben bu eğitimleri yapamam gibi geliyor ya :S
istanbuldan gidecek kim var arkadaşlar ?
ya arkadaşlar Ankaradan gidecek var mıydı?
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 333'üncü Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Nisan 2010
Aday Nu.10125 ANKARA Adı ve SoyadıAYDIN Baba AdıERDAL KuvvetiKara Kuvvetleri Komutanlığı SınıfıPİYADE KOMANDO StatüsüYedek Subay BranşıKOL K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim MerkeziDAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
SAĞLAM KALABALIK OLACAZ ORADA HA BAYA AAM VAR ISPARTA OLAN.
vay Be az sürünmedim oralarda! CAmili yaylaya in çık bile insana yetiyor.
slm arkdaslar. ben sınavda er kutusunu isaretlememe ragmen(iktisat mezunuyum) yedek subaylık cıktı. nasıl bi sans anlamadım uzun donem istemyrdum. dondugumde cok zaman gectıgı ıcın buyuk istimalle calıstıgım banka beni geri ise almıcak. nplım kader de en zoru varmıs. hayırlısı olsun arkadaslar herkese. bu arada bi kac kisi carsamba görüsürüz yazmıs pazartesi 17ye kdr teslim olmamız gerekmiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ogunustun
slm arkdaslar. ben sınavda er kutusunu isaretlememe ragmen(iktisat mezunuyum) yedek subaylık cıktı. nasıl bi sans anlamadım uzun donem istemyrdum. dondugumde cok zaman gectıgı ıcın buyuk istimalle calıstıgım banka beni geri ise almıcak. nplım kader de en zoru varmıs. hayırlısı olsun arkadaslar herkese. bu arada bi kac kisi carsamba görüsürüz yazmıs pazartesi 17ye kdr teslim olmamız gerekmiyor mu ?
Kardeşim hayırlısı demekten başka birşey yok.. Sıkma canını ya biz varız vakit geçer dönüncede bakarsın daha iyi bi yer olur eski çalıştığın yer olmazsa...
İktisat mezunuyum bankada calışıyorum 2 yıldır,aynı sorunu bende yaşıcam merak etme yalnız değilsin p.ertesi en geç 17:00'ye kadar geç gelmeye kalkma :) tek diyebileceğim kısmet....
Adı ve Soyadı AYKUT Baba Adı RECEP Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE KOMANDO Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
Arkadaslar gordugunuz uzere bende komando olmusum fakat anlamadığım benım komando olamaz raporum var ,gozlerım bozuk oldugu ıcın nasıl oluyorda yıne komando cıkıyor anlamadım.bılgınız varsa paylasırsanız sevınırım
gidenlerin cogunu zaten refüze edip Tuzlaya yolluyorlarmış.