Bildirim
Dagi 2 Adet Beyaz T-shirt 9.90 ücretsiz kargo(Sadece S beden) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla ben Dagi S bedenden başka giyemez oldum, yaz kış atlet giyerim. Öyle fit biri değilim ama, vücudu sarıp hafiften toparlaması hoşuma gidiyor, göğüs ölçüsü 104-109 cm arasında yazıyor S beden. Dayanamadım şimdi ölçtüm benim ölçü 101 geldi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
hayırlı olsun benimkide kargoda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
link hata veriyor, ürün bitti mi acaba? -
Kara don 2li 9,95 tl x4 40 tl , kargo da yok cok iyi fiyat, giy gıçına, halen stok var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezeyan01 -- 20 Şubat 2019; 18:17:50 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
S bedende göğüs nasıl 101cm oluyor
Verdik siparişi kargo bilgisi girilmiş ancak şimdilik takip edemiyorum.
Bekleyeyim biraz daha
tekli boxer'lar da iyi duruyor, 9.90 lira. Bunların 2'lilerinden var mıydı acaba? -
Dagi'nin tek fiyat sayfası var. Bu sayfaya sürekli ürün düşüyor. şuanda boxer ve slipler var. Ara ara fırsatlar geliyor buraya bilginiz olsun.Beden ve renkler soldan seçilebiliyor. Şuan bitmiş tshirt atletler... :((( Ben Boxer aldım çok kaliteli ve rahat!!! www.dagi.com.trİnternet Mağazamıza Özel Tek Fiyat 9,95 TL | DAGİhttps://www.dagi.com.tr/kategori/tek-fiyat-995-tl
-
Teşekkür ederim haber veren arkadaşlara. 4 siyah tshirt-atlet, 9 da boxer aldım. Atletlerde tek beden s vardı, seçme şansı yoktu. Donda ise bir m iki de xl beden aldım. Bana olmazsa babam ve kardeşim var diye. Ama yukarıdaki fotoyu görünce şaşırdım. 101 cmlik göğüs nasıl s beden oluyor. Anatomimiz o kadar genişledi mi yeni jenerasyonlarda ? -
3 parça ürün de ben aldım teşekkürler.
-
Rica ederim hocam benim t-shirtlerde geldi. İçinden ufak beyaz sabundan çıktı =) -
-
Fırsat halen var. Neden biten fırsatlardaki.
Zaman zaman güncelleme oluyor stoklar yenileniyor.
3lü boxer eros vardı. Kaçırdık. Pusus da beklemedeyim.
S beden giyenler için harika bir fırsat.
Haber veren arkadaşa sonsuz teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X