Şimdi Ara

Daha çirkini ne olabilirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha çirkini ne olabilirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

İsyan etme şükret.

Göz aşinalığından mıdır nedendir, bu araba benim hoşuma gidiyor sanki.

Belki Juke da hoşumuza gidecek bir süre sonra..

• valla bu symbolleri kullanan takriben şişko, kirli sakallı ve bakımsız 5. sınıf beyaz yakalı şirket çalışanlarını göre göre tiksindim.
  • Aman sövüyorum derken dikkat edin efendim emniyet teşkilatında bizlerin can güvenliğini, asayişi sağlayan polislerimizde bu araçları sürenler arasında gaz koklatmadan bırakmazlar adamı sonra.
  • beğenip beğenmemene diyecek söz yok.herkesin zevki farklıdır.
    ben sahiplerine sövüyorum demene kızdım.juke ile herhangi bir yakınım falanda ilgilenmiyor.
    sen stres atıcaksın diye bu tarz konuşamazsın.

en baştan böyle yazsan diyecek bişey olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

beğenip beğenmemene diyecek söz yok.herkesin zevki farklıdır.
    ben sahiplerine sövüyorum demene kızdım.juke ile herhangi bir yakınım falanda ilgilenmiyor.
    sen stres atıcaksın diye bu tarz konuşamazsın.

en baştan böyle yazsan diyecek bişey olmazdı.

stresim yok ki şu anda atayım pamuk gibi adamım, erasmus insanın kendini rahatlatmasıdır, 6 ay tatil yapmasıdır

quote:

Orijinalden alıntı: pershing105

Aman sövüyorum derken dikkat edin efendim emniyet teşkilatında bizlerin can güvenliğini, asayişi sağlayan polislerimizde bu araçları sürenler arasında gaz koklatmadan bırakmazlar adamı sonra.

hiçbir şey yapmasak da gazı yedirmiyorlar mı?

@Berkant_R32 huyum öyledir. çabuk parlar çabuk sakinleşirim.

• Erasmus mu dedi biri? Nerdesin?
  • quote:

Aman sövüyorum derken dikkat edin efendim emniyet teşkilatında bizlerin can güvenliğini, asayişi sağlayan polislerimizde bu araçları sürenler arasında gaz koklatmadan bırakmazlar adamı sonra.

Ben sövdüm şahsen.. Projektör bağlı sanki arabanın önüne, yakmışlar birde bütün ışıkları..

Keşke gece çekilmiş resmini de bulabilseydim.

Bunlar da minileri.. İstiklalde kızlara hava atıyorlar lan yok böyle birşey

• quote:

Orijinalden alıntı: dexter48

Erasmus mu dedi biri? Nerdesin?

Lizbon
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

İsyan etme şükret.

iyi dedin araba at pipisine kelebek konmuş gibi hiçbi parcada uyum yok farlar kocaman tampon bi acayip tekerler ayrı telden calıyo her yerı bi değişik arabanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 27 Aralık 2010; 2:04:24 >

• ön tasarım berbat ötesi far grubu çok alakasız
  • http://i899.photobucket.com/albums/ac194/KevInJukebucket/6a8c4241.jpg

Şunlara bir de sisleri ekleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 27 Aralık 2010; 2:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRED BAKER
    iyi dedin araba at pipisine kelebek konmuş gibi hiçbi parcada uyum yok farlar kocaman tampon bi acayip tekerler ayrı telden calıyo her yerı bi değişik arabanın

Tam bir takım çalışması. Renault tasarımcıları toplu büyük tuvalet organizasyonunda her bir parçasını tekrar şekillendirmiş, bokun püsürün içerisinde.
  • Stilistler "curve" veya "node" başına anlaşmışlardır Nissan'la, sonra da böyle "double mac" gibi bir şey çıkmıştır. Ekonomi kötü. Tabii tahmin sadece.

:)
  • Daha çirkini senin böyle bir konu açman tasarımcısına sövmekte ne demek? Sen beğenmiyor olabilirsin ama saygı duy bu arabayı beğenenler ve sahibi olanlar var.Konu kirliliğinden başka birşey değil bu yaptığın!!Herkes beğenmediği araç için böyle konu açmaya kalkışsa vay halimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

quote:

Ben sövdüm şahsen.. Projektör bağlı sanki arabanın önüne, yakmışlar birde bütün ışıkları..

Geçen genç memurlardan biri vardı içinde çok ceryan yakar bu kadar açık farla gezmek dediğimde kuruntu üstüne gbt ye maruz kaldık ama manayı anlatamadım.

Keşke gece çekilmiş resmini de bulabilseydim.

Bunlar da minileri.. İstiklalde kızlara hava atıyorlar lan yok böyle birşey

ah hocam ah eğitimde veriyorlar ama benimde denk geldiğim bir durum malesef bazıları mini eğitimle piyasaya sürülmüşler.

• bence oldukça özgün bir tasarımı var. ben beğeniyorum. aynı kalıptan çıkma araçlara göre oldukça güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

bence oldukça özgün bir tasarımı var. ben beğeniyorum. aynı kalıptan çıkma araçlara göre oldukça güzel.

• bencede saçma sapan gereksiz bir tasarı olmuş...paramla en son alcağım araba...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.