Şimdi Ara

Daha daha kapak kodu SATILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Daha daha kapak kodu SATILIR
    Daha daha kapak kodu satılır 1.5 tl tekli 20 adet üstü 1.25 tl toplu resim olarak verilir.

BUGÜNE ÖZEL KAMPANYA
    100 ADET ÜSTÜ TANE 1 TL

Daha daha uygulamasında ki tüm hediyelerde geçerlidir. 1 kapak 150 puan verir ve 1 hesaba günde 4 kod girilir.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bilecik, Bozüyük Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Satışlarımız devam ediyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadas resim olarak veriyor, 10 tane aldim 5-6 tanesi netti sorunolmadi, gerisinde cok zorluk yasadim.

en son iki tanesini bir turlu tutturamadik, telafi edeyim deyip yine okumakta zorlanilacak bir resim gonderdi. cok sukur 1 tanesi calisti ama yani basitce kodu soruyorum o da cevaplayamiyor demek ki kendi de okuyamiyor. kendi okuyamadigi kodu bana resim olarak gonderiyor. cok vakit kaybi oldu bana gore

alacak olanlarin haberi olsun, insallah bundan soraki alisverisler icin daha duyarli davranir

• Sorunsuz teslim aldım 12 adet alinmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pacino kullanıcısına yanıt

"Lan" mi :)

ne sana ne de saticiya "lan" bile dememisim. sen de seviyeni ilk kelimenle ortaya koymussun, simdi bol bol guleriz :) :)

aslinda olayi acikca yazdim ama anlamak degil de laf sokmak icin geldigin icin bundan sonraki yazacaklarim sana degil. Alacak olan varsa bilerek alsin diye berlitiyorum zaten

Arkadasa resimdeki kodlari okuyamadigimi soyledim, kendi okuyup bana yazmadi, "ya budur ya da budur" diye basindaki sonundaki HARFLerin bazilarini yaziyor. yani kendi de okuyamiyor. Telafi edeyim dedi, tamam iyi niyet belirtisi olabilir belki ama yine okunamayan resim gonderdi. su yukaridaki 15tl meselesine gulucuk yollayan "LAN" gibi alakasiz kelimeler kullanan insanin dediginin yaninda bu daha komik degil mi? :) (al buraya gulucuk koy "LAN")

100 tane alip buunla ugrasmak isteyenler varsa buyursun alsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 14 Temmuz 2023; 22:42:43 >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Senin gıcıklığına ben Alicam Merak etme
    Posikolojik sıkıntılarin var hedalde böyle tane tane uzun yazanlarda oluyor genelde:)
    Bide adam ne yaptın omu üretmiş kapağı

• pacino kullanıcısına yanıt

he. ben gicik olurum sen alirsan :) te allam ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Algida kod ve daha daha kod
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler her kıdda kaç puan veriyor bilgi paylaşırmısınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4 adet alabilir miyim

• Hocam alacağım, pm gönderebilir misiniz?

• unsal23 kullanıcısına yanıt
    150 puan

• 11 adet sorunsuz aldım, teşekkürler. Günlük 4 kez kod girme limiti var bilginize.

• sorunsuz alışveriş

• 4 tane alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz alışveriş yapıldı güvenilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.