bu ne be dh iyice zıvanadan çıktı 94 lüler bile foruma üye oluyor.bak genç diyecem daha 15 yaşında bile değilsin ve 13 yaşında çocukla yaptığın kavgayı anlatıyorsun.şöyle düşün buradaki kişilerin %99 u senden büyükler.sense konu açmışsın daha dünkü çocuk diye biraz komik oluyor.hay allahım 15 yaşındaki çocuklara mesaj yazıyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Ya olum böyle bişey olmaz bu seferde yemek yiyodum
quote:
Orjinalden alıntı: Nymphetaminé
quote:
Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Ya olum böyle bişey olmaz bu seferde yemek yiyodum
quote:
Orjinalden alıntı: emreyildirim94
quote:
Orjinalden alıntı: uohk061_TS
quote:
Çocuk resmen beni sırtımdan vurdu siz ne diyorsunuz yaonun vurduğu anda haberim olsaydı ağzını burnunu kırardım o çocuğun.ayrıca olayı lehime anlatmıyorum olay tamamen böylebu arada ben cuma günü 16 yaşıma giriyorumçocuk 13 yaşında ama öyle böyle değil hayvan gibi bir çocuk ben kadar boyu var 1,80 civarında
edit:gerçekten ciddiyim sırf eski arkadaşlığımız hatrına tuttum elinden kaldırdım köşeye oturttum bişey yok deyince iyi akşamlar deyip çektim gittim...sırf eski arkadaşlığım hatrına ama lanet olsun böyle arkadaşım olmasınişte bu yüzden ben bir asosyalim...
Şu foruma girerken IQ testi yapsalar aslında iyi olur.Bazıları gibi IQ seviyesi 90- leri almazlar.Böyle konular da açılmamış olur...
mesela sen gibi birisibu arada birçok yerde test ettim zekam IQ seviyesi 120 nin üstü çıktı.120 nin ne olduğunu bilmiyorsan çok akıllı demek oluyor.neyse şimdi senin seviyene inmek istemiyorum
Haklısın uohk061_TS , foruma üye olmadan önce küçük bir iq testi yapılması lazım,Bu aptal insanlarla aynı forumda gezmek bile insanı geriyor.
Birde adamların verdiği cevaplara bak gülmemek elde değil, armutlar Daha Türkçe bile yazamıyor, konuşması nasıl olur merak ediyorum.
Artık Kim Akıllı kim manyak çözemiyorum varya Koptum ahahah :D ağlıyorum gülmekten :D
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: uohk061_TS
quote:
Çocuk resmen beni sırtımdan vurdu siz ne diyorsunuz yaonun vurduğu anda haberim olsaydı ağzını burnunu kırardım o çocuğun.ayrıca olayı lehime anlatmıyorum olay tamamen böylebu arada ben cuma günü 16 yaşıma giriyorumçocuk 13 yaşında ama öyle böyle değil hayvan gibi bir çocuk ben kadar boyu var 1,80 civarında
edit:gerçekten ciddiyim sırf eski arkadaşlığımız hatrına tuttum elinden kaldırdım köşeye oturttum bişey yok deyince iyi akşamlar deyip çektim gittim...sırf eski arkadaşlığım hatrına ama lanet olsun böyle arkadaşım olmasınişte bu yüzden ben bir asosyalim...
Şu foruma girerken IQ testi yapsalar aslında iyi olur.Bazıları gibi IQ seviyesi 90- leri almazlar.Böyle konular da açılmamış olur...
mesela sen gibi birisibu arada birçok yerde test ettim zekam IQ seviyesi 120 nin üstü çıktı.120 nin ne olduğunu bilmiyorsan çok akıllı demek oluyor.neyse şimdi senin seviyene inmek istemiyorum
Aynen 120 çok akıllı demek.
Daha kendi yaşını adam gibi hesaplıyamıyorsun,hileyle falan mı yaptın 120?
"Hava taslamak" derken?
quote:
O zmn Sende Hayvan Gibisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme