Şimdi Ara

Daha iyi yönetecek yok (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu acan kisi yonetmekten bahsetmiste yonetildigi yok ulkenin.Makamlarda kimse olmasa gsmh 20.000 dolar olurdu.18 yilda erkin topladigi vergi 2 trilyon 250 milyar dolar.Babasinim iş yeri olsa kizilcikla kovalar falakaya yatirirdi.Aslinda bakkal yonetemeyecek sahislar hortumu baglamis oluk oluk bosaltilyor ulke.Ortalama gercek degeri olarak kitlerin ederi 500 milyar dolar civarken 60 milyar dolara elden cikmis daha dogrusu ceplerine akmis.

Kasten acilmis herhalde konu,sahis yalniz ve bedbahtmis.İlgiye ihtiyac duyuyor yuksek ihtimal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler Görür

Ben yönetecek yeni bir ekip kurdum. Milletimden yeterli desteği görürsem bu beyin takımım ile siyasete atılıp ülkeyi yönetmeye talibim.

Yeni Başkanımız;

Yeni içişleri bakanım;

Yeni milli eğitim bakanım;

Yeni sağlık bakanım;

Yeni milli savunma bakanım;

Yeni aile bakanım;

Yeni maliye bakanım;

Yeni spor bakanım;

Kolaj harika seni lanet olası 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha iyi yönetecek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yıl millet yetki vermiş. Hep bu kafayla vermiş. Düşünsene başkansın ve millet sana her seferinde daha iyisi yok diyerek ne yaparsan yap oy veriyor. Erdoğandan çok bu kadar yetkiyi bu kadar uzun sürede aybı şahısa vermesi bence erdoğanın değil milletin sorunu. Bugün erdoğan gider tıpkısının aynısı başkası gelir. Atalarımız 1 musibet 1000 nasihata değer boşuna dememiş. Sen çok daha iyileri var desen onlar yine bildiğini okuyacak. Ama zararı dibine kadar gördüğünde işte o kulak arkası ettiği 1000 nasihat acı bir şekilde aklına gelecek. Daha durun. Şöyle 100 150 dolar olsun asgari ücret. Siz görün o zaman şenliği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.