Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece CBB kanalina alirsaniz 1703 özellik güncelleştirmesini alir çünkü 1703 CBB dalindadir. 1607 sürümünü CBB dalina alin ve ek olarak 180 gün geçiktirme ekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Eyvallah kardeşim desteğin için tşk ederim.

Ne demek asıl bizler teşekkür ederiz sen olmasaydın windows10 un ne şekilde yol izlediğini bilmiyor olacaktık sayende stabil kullanım yöntemini anlamış olduk sağol varol üstat.
  • Kurumsal yerler ne yapacak en buyuk sıkıntı burada bence. suan en guncel surum 2 yıl sonra end of life oluyor.
    Surekli makinaların upgrade olması ve yeni versiyonun eski programlarla calısıp calısmama durumuda var. Buna ornek olarak trendmicro'nun bir urunu 1709 versiyonu ıcın bugun patch cıkardı.
  • progrock kullanıcısına yanıt
    Kurumsal firmalarin Windows 10 Enterprise 2015 LTSB yada Windows 10 Enterprise 2016 LTSB/C sürümünü kullanmalari gerekiyor bu sürümler 5 yil destek alacaklar uzatilmiş destekleri ise 10 yildir. Bu sürümlere yükseltme güncelleştirmesi gelmez.

• MRT_ kullanıcısına yanıt
    teşekkurler

• şuanda en stabil windows sürünü hangisi acaba? kısaltmaları bilmediğim için soruyorum.
  • Draxiss kullanıcısına yanıt
    1. 1607 Build 14393.1884
    2. 1703 Build 15063.726

2. 1703 Build 15063.726 bunu kurdum ve ana konudaki Windows 10 1703 İş İçin Güncel Dalı Açar + 365 Gün Geçiktirir.reg bunu indirip çalıştırdım fakat sürekli 1709 güncellemesini indirip başarısız oluyor. 1709 kurmak istemiyorum fakat güncelleştirmeleri sürekli arkada otomatik baştan indiriyor bunu engellemenin bir yolu yok mu? oyun oynarken güncelleştirme yaparken ping oluyor.

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572
    Evde olunca cevap yazicam

tamam teşekkürler.
    Windows 10'un hangi versiyonunu kullanıyorsun? Örn: Home, Home SL, Pro vb.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Windows 10'un hangi versiyonunu kullanıyorsun? Örn: Home, Home SL, Pro vb.?

home kullanıyorum.
    Bu linkteki programı indirip çalıştır.
    http://download.microsoft.com/download/F/2/2/F22D5FDB-59CD-4275-8C95-1BE17BF70B21/wushowhide.diagcab

Gelişmiş'e tıkla ve İleri butonuna tıkla. Sorunlar algılanıyor yazacak biraz bekle...

İki seçenek çıkacak. Üstteki Hides updates butonuna tıkla ve resmini yolla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 28 Kasım 2017; 1:26:1 >
    Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

bu şekilde sonuçlanıyor.
    Teamviewer verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 28 Kasım 2017; 1:43:21 >
    özelden mesaj attım.
  • mrt hocam verdiğiniz 2017-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1703 11 Toplu Güncelleştirmesi (KB4055254) güncellemeyi kurduktan sonra laptob ım 1366x768 ekran görüntüsüne kavuştu.(lenova ıdeaPadZ560) buna sebeb bu güncelleme midir? Çünkü lenova nın sürücü sitesinde bu modele ait windows 10 desteği mevcut değildi.
  • nyuce71 N kullanıcısına yanıt
    Güncelleştirmeyi kaldırın ve sorunun düzelip düzelmediğine bakın. Eğer düzelmezse sorun güncelleme ile alakalı değildir. Ekran kartı sürücüsü ile ilgili olabilir.
    Hocam bir sorun yok. öğrenmek istediğim daha önce lenovanın vermediği windows 10 desteğimi mi geldi yoksa bu güncelleştirmemi bir iyileştirme yaptı onu anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.