Şimdi Ara

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
822
Cevap
41
Favori
62.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1607 sürümünde erteleme maximum 180 gün oluyor. 1607 için 180 günlük ek süre henüz bitmiş değil. 1511 sürümü içinde aşağıdaki reg dosyasını deneyebilirsiniz. Dosya yalnız Home ve Home Single Language sürümünde çalışmıyor bilginiz olsun.

Link: Windows 10 1607 İş İçin Güncel Dalı Açar + 180 Gün Ekler.reg
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bir sorum daha var v1511 mi yoksa v1607 mi önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan4045 F kullanıcısına yanıt
    1511 sürümünde artık sadece Enterprise ve Education versiyonları güncelleştirme desteği alıyor. Bu yüzden 1607 sürümünü öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Aralık 2017; 21:35:17 >
    Anladım,Teşekkürler :)

• 1703 ü neden önermiyorsunuz? SAC kanalı namı diğer CBB değil mi ?Bu kanalda olduğumuz için 1703 e yükseldi windows10 ? Ben kullanıyorum 1607 e nazaran kasıp donan oyunlar,uygulamalar daha stabil ve hızlı çalışır hale gelmişti.Bu yüzden 1703 de kalmaya devam etmiştim şu ana kadar bi sorun yaşamadım.Elbette kullanım amacına göre değişkenlikler olacaktır.Bizlere madde madde yazarsanız memnun olurum.Daha önceki yorumlarda yazıldıysa da alıntı yapabilirsiniz.
  • Petegrus kullanıcısına yanıt
    1703 şuan CBB yeni adı ile SAC kanalındadır. Fakat ben desteklenen en eski sürümü öneriyorum. Bu sürümde şuan 1607 sürümüdür.

1607 sürümü 2018 Mart ayına kadar güncelleştirme desteği alacaktır. Bu zamana kadar 1607 en iyi sürümdür.

Mart 2018'den sonra 1703 sürümünü önermeye başlayacağım.
  • Bugün itibari ile 1703 sürümünün İş İçin Güncel Dal'a geçişinin 162. günündeyiz. Peki bu ne demek oluyor?

1607 sürümünü kullanıyorsanız, İş İçin Güncel Daldaysanız ve ekstra 180 gün geciktirme ayarı ile kullanıyorsanız bu ayar ile 18 gün sonra Windows Update yolu ile 1703 sürümünü alacaksınız demek oluyor. 23.01.2017 tarihinde Windows Update'den 1703 sürümü otomatik olarak gelecek ve yüklenecektir.

1607 sürümü Kalite ve Güvenlik güncelleştirmelerini 13.03.2018 tarihine kadar alacak. Peki biz 1607 sürümünü bu tarihe kadar nasıl kullanacağız.

İş İçin Güncel Dal(CBB) ve ekstra 180 gün geciktirme ayarı yapılmış 1607 sürümüne bir de Özellik güncelleştirmelerini duraklat ayarı ekleyeceğiz ve 23.01.2017 tarihinin üzerine 60 gün ek geciktirme daha eklemiş olacağız ve bu tarih 24.03.2018 tarihine kadar uzamış olacak.

Bu tarihten sonra 1607 sürümü Kalite ve Güvenlik güncelleştirmelerini almayacağı için 1703 sürümüne geçmenizi öneriyor olacağım.

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

• Merhaba konunuzu tesadüf sonucu buldum ve 1607 yi kurdum ve son derlemede olan versiyonu kullanıyorum. 180 gün olayınıda hallettim ancak özellik güncellemesini kapatma ayarını nasıl halledicem, teşekkür ederim

• vdtkc kullanıcısına yanıt
    Şuan build 14393.2007 sürümündesiniz sanırım. Özellik güncelleştirmeleri size CBB/SAC dalından ve ekstra 180 gün gecikmeli olarak gelecektir.

Bu uygulaladığınız ayarlar ile 23.01.2018 tarihine kadar 1607 sürümünü kullanabilirsiniz.

2 ay daha uzatmak için ekstra olarak 2 üst mesajda yazdığım gibi Özellik güncelleştirmelerini duraklat ayarını da aktifleştirmeniz gerekiyor.

Bu ayarı yapabilmeniz için Pro veya eş değer bir versiyon kullanmalısınız. Siz şuan Windows 10'un hangi versiniyonu kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 7 Ocak 2018; 18:34:39 >
    Win10 Pro 64bit build 14393.2007 kurdum....

(2 ay daha uzatmak için ekstra olarak 2 üst mesajda yazdığım gibi Özellik güncelleştirmelerini duraklat ayarını da aktifleştirmeniz gerekiyor.)

Yukarda dediğinizi nasıl yapıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vdtkc -- 7 Ocak 2018; 19:20:30 >
    Arama yerine GPedit.msc yazıp Enter'a basın.

Yerel Grup İlkesi Düzenleyicisi açılacak.

Bilgisayar Yapılandırması/Yönetim Şablonları/Windows Bileşenleri/Windows Update/Windows Güncelleştirmeleri'ni geciktir

Yoluna gidin.

Özellik Güncelleştirmeleri'nin ne zaman alınacağını seçin'e çift tıklayıp açın.

Açılan sayfayı bu şekilde ayarlayıp Uygula, Tamam butonlarına basıp kapatın.

Daha Kararlı Windows 10 Deneyimi İçin SAC Güncelleştirme Kanalını Kullanın / Build: 19041.572

• Çok teşekkür ederim, yukarıdaki dediğinizi aynen uyguladım...

Konuyu favorilerime ekledim, imzanızda ki Windows sürümü hep takibimde olacak.
    1703 e geçtiğimizde şuan yaptığımız işlemleri tekrarlayacağız değil mi?

Emeğinize tekrar teşekkür ederim, Selamlar
    Yükseltme yolu geçerseniz işlemleri tekrarlamak gerekmeyebilir. Sadece bir kontrol edebilirsiniz.

Format atıp temiz kurulum ile geçerseniz tekrarlamanız gerekiyor.
  • Windows 10 Version 1703 01 Toplu Güncelleştirmesi (KB4056891) bu güncellemeden sonra Asus AISuite 3 çalışmıyor.Asus anakartı olanlara duyurulur.
  • 18 Ocak 2018 tarihinde 1709 sürümü SAC kanalından dağıtıma geçecek. 22 Ocak 2018 tarihinde veya sonraki günlerde yeni bir Refresh ISO dosyası yayınlanacak.

Windows 10 Fall Creators Update (1709) fully available
  • Windows 10 Version 1703 Güncelleştirmesi (KB4023057) güncellemesi ile birlikte Asus AISuite 3 tekrar faaliyete geçmiştir.Asus anakartı olanlara duyurulur.
    Hocam bana sonunda format yolları gözüktü diyebilir miyiz?:) Bu iso dosyasını inş windows kendi sitesinden yayınlar da rahat rahat indiririz sorunsuz. Ek olarak size bir sorum var.

Hocam intel core 2 duo t6600 2.2ghz işlemcim var. Benim işlemcim de bahsedilen güvenlik açığına maruz kaldı mı? Bilgisayarımı 2009 yılı sonunda aldım.

İşletim sistemim windows 10 pro 1703 15063.850 sürümü. KB4056891 şu kodlu kalite güncelleştirmesini aldım sanırım benimde bilgisayarımda yavaşlama olmuş olması lazım. Ama ben günlük sörf için kullanıyorum ve oyun oynamıyorum bu yüzden bir hız düşüşü hissetmedim.

Benim sorunum bios güncellemesini nasıl yapacağım onu bir türlü bulamıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim. Açılışta phoneix bios yazıyordu sanırım ama google'ye yazınca bulamıyorum bir türlü. Belkide benim bios için artık güncelleme gelmiyorda olabilir mi?

• Equris kullanıcısına yanıt
    Sizin anakart için güncel bir bios olacağını sanmıyorum. Evet sizin işlemciniz de açıkdan etkilenmiştir. Şuan için açık güncelleştirme ile tam anlamı ile kapatılamadı diye biliyorum. İleriki günlerde açık için daha stabil güncelleştirmeler yayınlanacağını düşünüyorum.
  • selamlar;

arkadaşlar sorunsuz bir windows 10 yüklemek istiyorum.

bir torrent buldum..

Windows 10 Multi Edition VL 1709 Updated September x64 Türkçe 2017 - HD

Microsoft tarafından beklenen Windows 10 Fall Creators Update kullanıcılara sunulmuş durumda. Sürüm 1709, kullanıcılar için sunulan dördüncü büyük güncelleme olarak karşımıza çıkıyor. Önceki Creators Update sürümünün devamı niteliğindeki güncelleme, cihazınıza birçok yenilik ve değişiklik sağlarken güvenliği de artırıyor.

sha1: 930db8103bd4cccf58137ee64bff20944ed66e23

Not: Volume License (VL) sürümüdür.

bunda sorun yaşarmıyız ??
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.