Şimdi Ara

Daha önce astrale çıkan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
2.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahaqhaha ayyy ustume iyilik saglıkj ayooolll
  • Bana oldu lucid ruya 2 kez olay şu uykuya dalarken bi anda bisi düşünüyorsun ama bosluga duser gibi oluyosun o düşündüğün sey korkunç bisiyse cok fena oluyor etkisinden cikiyosun bi muddet sonra

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    astral seyahat yoktur

ruh diye bir şey de yoktur
  • Bana şey oldu çok fazla rüyada sesimi çıkaramıyorum ellerim şişiyo böyle konuşmaya çalışıyorum konuşamıyorum uyanmaya çalışıyorum uyanamıyorum uykudayken kendimi yataktan düşürmeye çalışıyorum uyanayım diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Dostum yanlış anlamada bu nickle seni ciddiye alan pek çıkmaz ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

astral seyahat yoktur

ruh diye bir şey de yoktur
    Hocam ruh diye bir şey var ama astral seyahat varmı bilemem olsa güzel olur aslında ne bileyim bunca zamandır ülke gezmek istiyorum ama imkanım olmuyor belki böyle bir şey varsa astrale çıkar gezerim.

• O da oldu bana cok garip bisi besmele çekiyorum sesim asiri kalin geliyo bide konusamiyorum vucudunu bisi zorluyo gibi

Eyw

• Astral seyahat diye bir şey yok. Lucid rüya diye bir şey var ama gerçekten. Bana da oluyor arada nadiren. Bir keresinde bir adamdan kaçıyordum. Sonra bir anda lan ben bu adamdan durup dururken niye kaçıyorum rüyadayım dedim. Görünmez olmak istedim oldum gerçekten daha sonra beni kovalayan adam izimi kaybetti :)
  • İnanılmaz korkunç bir şey ben beslemede çekemiyorum sanki ağzımı dikmişler gibi mesela biri bana dalıyor rüyarq vuramıyorum elimi kaldıramıyorum o hani acizlik hissini yaşıyorum ama öldürülmüyorum rüyada aslan kovalıyo kaçamıyorum ama yakalanmıyorum da anlamadım gitti çok garip

• Beyninizle oynamayin cocuklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen doğru,ben de imzama Türk Ceza Kanunu 53.maddesine koyayım hemen
  • Biri gelip agzini burnumu kriicak o anda anca duzeliyon cok garip bisi harbi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kas adam -- 16 Eylül 2019; 0:44:36 >
  • Astral yok ama bi ara bütün rüyalarım lucid idi şimdi normal rüya görüyorum şükür. Bi rüyamda ailemle gittiğim kocaman boş bir okulda kayboluyordum seslerini duyuyordum ama bulamıyordum en son bilerek uyanırım diye yüksekten atlayıp tam düşürken uyanmıştım. Kalktığımda acıyı hissetmiş gibi oldum ama.. hiç özenilecek şeyler değil uyumaya korkuyordum o dönemler. Hele bi de karabasan gördükten sonra o dönem 3-4 saat uyuyordum rüya görme olasılığım azalsın diye (ne alakaysa )

• quote:

Orijinalden alıntı: Princepack

Lucid rüya kendin kontrol edebildiğin rüya ama astral bedenin dışında yaşanıyor halüsinasyonla alakalı değil.
    Bak ne dedim ben hayat beynin oluşturduğu bir halüsinasyon dedim. Işık girmeyen, koku girmeyen kemik içindeki et parçası ışığı da görüyor kokuyu da alıyor. Koku duyusunu kaybedip kahve içerken kahve kokusunu hisseden, bacağı kopup hala kopuk bacağından ağrı çeken insanlar var. Bütün bunları yapan beyin senin vücut dışına çıktığını da çok rahat inandırabilir değil mi?
  • Astral seyahet diyince aklıma tolga geldi hey gidi hey

• Aga beynimiz niye bizi kandiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dsaewq

Astral seyahat diye bir şey yok. Lucid rüya diye bir şey var ama gerçekten. Bana da oluyor arada nadiren. Bir keresinde bir adamdan kaçıyordum. Sonra bir anda lan ben bu adamdan durup dururken niye kaçıyorum rüyadayım dedim. Görünmez olmak istedim oldum gerçekten daha sonra beni kovalayan adam izimi kaybetti :)
    Hocam nasıl giriyorsunuz lucid rüyaya ? bende merak ettim ? mesela ben ülke gezmek istiyorum İstediğin yeri filan gezebiliyormusun biraz komik olucak ama Dubai gibi ülkeleri filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebiqboss -- 16 Eylül 2019; 0:54:53 >
    Bunu sen istemiyorsun kendi kendine oluyor olay

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Bak ne dedim ben hayat beynin oluşturduğu bir halüsinasyon dedim. Işık girmeyen, koku girmeyen kemik içindeki et parçası ışığı da görüyor kokuyu da alıyor. Koku duyusunu kaybedip kahve içerken kahve kokusunu hisseden, bacağı kopup hala kopuk bacağından ağrı çeken insanlar var. Bütün bunları yapan beyin senin vücut dışına çıktığını da çok rahat inandırabilir değil mi?

Alıntıları Göster
    sen bu konuda bayagi bilgilisin bana bildiklerini yazarmisin astral lucid nedir nasil cikilir beynimiz bize gordugumuzu yorumluyo acaba gorduklerimiz gercek degilmi aldigimiz koku gorduklerimiz
    nasil ruhumu bedenden ayirabilirim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.