Şimdi Ara

Daha önce hacklenmiş arkadaşlar bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 günlüğüne şehir dışına gittim bir geldim karakterimin şifresi değişmiş şifre değiştirme sayfasına girdim email değiştirmiş bunları yapmak için email şifresi gerekiyor mu emailden onaylamak falan geri aldığımda nasıl önlemler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahri

3 günlüğüne şehir dışına gittim bir geldim karakterimin şifresi değişmiş şifre değiştirme sayfasına girdim email değiştirmiş bunları yapmak için email şifresi gerekiyor mu emailden onaylamak falan geri aldığımda nasıl önlemler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

RP çektiğin kredi kartı bilgiler
    En son aldığın karakter, skin
    Hesabın açıldığı tarih (Yıl, Ay)
    vb. vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzandan ilk sezondan beri oynadığını varsayıyorum.Ama sen hala karakter diyorsun hesaba
    supporta mail at.daha önce hacklenmedim onu da belirtmek isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ungalath -- 20 Mayıs 2013; 22:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

imzandan ilk sezondan beri oynadığını varsayıyorum.Ama sen hala karakter diyorsun hesaba
    supporta mail at.

char desem daha mı hoşuna giderdi taktığın şeye bak.
  • hesaba karakter diyorsun seni uyarıyorum sonrada char desem falan filan.Herneyse supporta mail at.GEçici süreliğine hesabı donduruyorlardı sanırım.en son aldıklarını mı ne soruyorlarmış heralde öyle birşey vardı.
  • bütün bilgilerimi verdim ama hangi kredi kartıyla aldığımı hatırlamıyor ilk satın aldığım champion ilk oynadığım champion en son aldığım skin eski şifrem hepsini yazdım kabul ederler umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.