Şimdi Ara

Daha önce Katık Döner yediniz mi? (Sarımsaklı mayonez ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kıymetli hocalarım hepinize merhaba,

    Bir dönerci dükkanı açmak istiyorum. Genellikle öğrencilerin ve 40 yaş altı kitleye hitap eden katık döneri yiyenleriniz varsa yorumlarınızı merak ediyorum.



  • Kac para olacak bi döner
  • Katık Döner işletme değil mi zaten
  • Sarımsak ile seni bile yerim
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    13 TL dürüm hocam
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Franchising almayı düşünüyorum hocam.
  • Kebo da alabilirsin eğer yoksa daha güzel katıktan
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Beni bırak döneri yedin mi hiç ?
  • hocam ben şahsen bayılıyorum. oturduğum yerde yok keşke burada açsan günlük müşterin hazır :)
  • GR33K kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç yeme fırsatım olmadı. Araştıracağım hocam
  • serdarrr8 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dahil genel düşünce hep bu yönde iş yaparsınız diyorlar.. Cebimizde ne var ne yok vereceğiz insan o yüzden tereddütte kalıyor biraz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feda0034

    Hocam bende dahil genel düşünce hep bu yönde iş yaparsınız diyorlar.. Cebimizde ne var ne yok vereceğiz insan o yüzden tereddütte kalıyor biraz..
    açacağınız yere yapacağınız reklama vereceğiniz hizmete göre çok değişir hocam ona bişey diyemem de güzel bi yer denk getirirseniz parayı kırarsınız. çok hastası var katığın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarrr8

    açacağınız yere yapacağınız reklama vereceğiniz hizmete göre çok değişir hocam ona bişey diyemem de güzel bi yer denk getirirseniz parayı kırarsınız. çok hastası var katığın.

    Alıntıları Göster
    Bende öyle düşünüyorum hocam.. Dönerci arkadaşlarla konuşmak lazım
  • Upp
  • Hocam franchisinge ne kadar istiyorlar ortalama? Yani Franchising almak yerine o parayla kendiniz güzel bir mekan açsanız aslında mantıklı olmaz mı?
  • primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Hocam aşırı bi para istemiyorlar zaten çok ünlü değil. Aslında mesele marka değil kullandıkları baharatlar, soslar. Böylece daha risksiz olur diye düşünüyorum. Çünkü piyasada çok fazla var biliyorsunuz
  • Tadından ziyade piyasada benzerli çoksa işini zorlaştırır. Bizim çarşıda aynı tarzda katık dahil 4-5 mekan var
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Ne durumdalar hocam? İncileyebildiniz mi?
  • feda0034 F kullanıcısına yanıt
    Çok güzel iş yapıyorlar hatta yerli fast food diye lanse ediliyor
  • AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.