Şimdi Ara

Daha önce PlayStation'a özel oyun yapan Kojima'nın yeni oyunu Xbox'a özel olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce PlayStation'a özel oyun yapan Kojima'nın yeni oyunu Xbox'a özel olabilir

Dün akşam saatlerinde de sizlere aktardığımız gibi PlayStation 5 için özel olan Abandoned isimli bir oyun duyuruldu ancak oyun duyurulduğu gibi bazı komplo teorilerine yol açtı. Teorilere göre bu oyun Kojima'nın sıradaki oyunu ancak aynı Metal Gear Solid V'te yaptığı gibi oyunu başka bir stüdyo yapıyor gibi gösteriyor. Metal Gear Solid de aslında Kojima'nın bir oyunuydu ancak en başta başka bir isimle oyunu Moby Dick Studios geliştiriyor gibi göstermişlerdi. Şimdi de bu durumun aynısının Abandoned için olduğu söyleniyor.

Ayrıca Bkz.PS5'in FPS hayatta kalma türündeki yeni özel oyunu Abandoned duyuruldu

Söylentilerin çıkmasının en büyük sebebi Abandoned isimli oyunun geliştirici ekibi Blue Box Game Studios'a dair bir bilgi olmaması ve şirketin oyun yönetmeni Hasan Kahraman'ın internette bir hesabının bulunmaması. Ancak oyun dünyasının bilinen isimlerinden Venture Beat muhabiri Jeff Grubb, bu söylentileri yalanladı. 

Yalanlamasının ardından da sebep olarak Kojima'nın şu anda yeni oyunu için Xbox ile görüştüğü ve anlaşmaya çok yakın olduklarını söyledi. Daha öncesinde sizlere aktardığımız gibi bir canlı yayında Phil Spencer'ın arkasındaki kitaplıkta Kojima Productions'ın figürü duruyordu. Phil Spencer bir duyuru yapmadan önce arkasındaki kitaplığa konu ile ilgili bir nesne yerleştiriyordu. Xbox Series S de duyurulmadan önce Phil Spencer'ın kitaplığında gözükmüştü.

Kojima Productions'ın şu anda bir oyun üzerinde çalıştığı ve çok yakın bir zamanda duyurulacağı biliniyor. Yakında yapılan duyurularla karışıklıklar da tamamen ortadan kalkacaktır. Ancak Abandoned hakkında çıkan söylentilerin çıkış noktası da insanı meraklandırmıyor değil.

Kaynak:https://comicbook.com/gaming/news/hideo-kojima-xbox-exclusive-game-rumor/
    Kaynak:https://www.pushsquare.com/news/2021/04/kojima_reportedly_in_talks_with_xbox_as_ps5rs_abandoned_prompts_conspiracy_theories

• Pek bişi değişeceğini düşünmüyorum konsol kullanıcıları bir iki oyun için sevdiği konsoldan vazgeçmezler, xbox tarafınada hayırlı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kojima over-rated bir karakterdir. gördük son "kargo similasyonu" oyununu. balon çıktı.

• BoRriZ kullanıcısına yanıt
    steam de 31.036 kusur olumlu yorum u olan bir oyun nasıl balon olabiliyor ? oyunu oynadın mı hiç merak ettim gercekten :)

• fanatiklik kötü birşey. ölüp biten ps taraftar gurupları şimdi laf mı ediyorlar? DS'i ben crackli ps4 üme indirdim ama 5 dakikada sıkılmıştım. lakin bu oyuna ölüp biten tayfanın birden kojima'yı linçe alması ne kadar aciz durumda olduklarını gösteriyor.

• PS fanboyları böyledir işte. Taptıkları, ayaklarının altına paspas oldukları insanları bir bakarsınız bir anda linç ederler.

Daha dün diyordunuz "efsane oyun bu, siz anlamazsınız..." vs ayıp gerçekten. Balonlar falan havada uçuşuyor maşallah. Gow için olsa aynısını yine yaparlar.

• ahahahahahahahahahahahaha pilav yesinler daha ucuz
    ahahahahah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.