Şimdi Ara

Daha önceden Azerbaycana gitmiş olanlar varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benims sevgilim Azerbaycanlı, Mingeçevir diye bir kentte oturuyor ama oturdukları yer Köy gibi her neyse ilk defa Azerbaycana gidicem daha doğrusu ilk defa tek başıma İstanbul dışına çıkıcam hemde yurt dışına ne gibi farklılıklar ve zorluklar bulurum orda gidenler veyada yakından bilenler varmı kardeşlerim? 15 Gün kadar kalamyı düşünüyorum ne kadar para lazım olru bilmiyorum Azerbaycan, Türkiyeden daha ucuz birülke ve yanımda 1500 TL kadar parayla gitmeyi planlıyorum yetermi bu para orası için ne gibi zorluklarkla karşılaşırım acaba sokak serserileride epey fazlaymış bunların oturduğu bölgede.

• Hocam Azerbaycan'ın Türkiye'yi pek önemsediğini zannetmiyorum ben biz onlara vizeyi kaldırdık ama onlar bize hala vize uyguluyor sanırım.

Sen vize işini nasıl halletmeyi düşünüyorsun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Hocam Azerbaycan'ın Türkiye'yi pek önemsediğini zannetmiyorum ben biz onlara vizeyi kaldırdık ama onlar bize hala vize uyguluyor sanırım.

Vize çok kolaymış Azerbaycanlı bir kadın söylemişti Türkiyenin, Dünyada en kolay Vize aldığı ülke Azerbaycanmış 60 TL'miş keşke hiç olmasa ancak maalesef sevgilim orada oturuyor mecburum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Hocam Azerbaycan'ın Türkiye'yi pek önemsediğini zannetmiyorum ben biz onlara vizeyi kaldırdık ama onlar bize hala vize uyguluyor sanırım.

Vize çok kolaymış Azerbaycanlı bir kadın söylemişti Türkiyenin, Dünyada en kolay Vize aldığı ülke Azerbaycanmış 60 TL'miş keşke hiç olmasa ancak maalesef sevgilim orada oturuyor mecburum yani.

İnternet üzerinden mi tanıştınız hocam?

Eğer öyleyse masraf edip oraya kadar gitmek bana pek mantıklı gelmiyor tabi yine karar sizin ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

İnternet üzerinden mi tanıştınız hocam?

Eğer öyleyse masraf edip oraya kadar gitmek bana pek mantıklı gelmiyor tabi yine karar sizin ama.

Evet İnternetten tanıştık fakat bizimkisi sahiden çok değişik yani güven vs... herşey tam hesaplarımız bile birbirimizin elinde ben orda veyada o burda yaşasaydı çoktan buluşurdukta nasip yani ben ona sahiden güveniyorum oda zaten belli etmişti bana güvencini tek sorun mesafe adresini bile biliyorum kuzenlerimiz felan benim ailem biliyorda bilmiyorum nasıl gidicem.

• Uçaklamı gidecen. Nerde kalıcaksın oraya gidince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Uçaklamı gidecen. Nerde kalıcaksın oraya gidince

"men otel arirem" der girer otele kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Uçaklamı gidecen. Nerde kalıcaksın oraya gidince

Ya onu gitmeden ayarlıcam henüz düşünmedim çok uygun oteller bulunuyormuş onların çevresinde muhtemelen orda kalırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.