Şimdi Ara

Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel 8 Pro'nun kutu açılımı paylaşıldı: İşte o görseller

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel 8 Pro'nun kutu açılımı paylaşıldı: İşte o görseller
    Teknoloji devlerinden Google, şimdilerde yeni ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. 4 Ekim'de gerçekleşecek olan lansmanda Pixel 8 serisinin ve Pixel Watch 2'nin tanıtılması bekleniyor. Yakın bir zamanda ise Google Tensor G3 işlemciden güç alacak Pixel 8 Pro'nun kutu açılımından görseller sızdırıldı.

Ayrıca Bkz.OnePlus Open ilk kez canlı olarak görüntülendi: İşte sızdırılan o video

İşte Google Pixel 8 Pro'nun kutu açılımından görseller:

Facebook'ta Vật Vờ Studio tarafından paylaşılan yeni görüntüler,siyah ve porselen rengindeki Google Pixel 8 Pro'ları kutu içerikleri ile birlikte görmemize olanak sağlıyor. Cihazın özelliklerine değinecek olursak 120Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç boyutlarında Super Actua Display panele sahip olacak ve ekran ayrıca 2.400 nit parlaklık ve 120Hz yenileme hızı sunacak.

Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel 8 Pro'nun kutu açılımı paylaşıldı: İşte o görseller
    Son olarak ön tarafta 10.5MP selfie kamerası bulunduracak cihaz, arka tarafta ise 50MP birincil, 48MP ultra geniş ve 5x optik yakınlaştıma sunan telefoto lensten oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. 

Kaynak:https://9to5google.com/2023/09/30/pixel-8-pro-unboxing-leak/

• Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel 8 Pro'nun kutu açılımı paylaşıldı: İşte o görseller

Birde şuna benzer tampon pardon kamera koruması koysalarmış daha estetik ve kullanışlı olurmuş

• Tasarım muhteşem

• Kamera çıkıntısı berbat

• O kamera kısmı nasıl böyle Google tasarımcıları bu kadar acemilermi bu yüzden bu telefonun pek alıcısı yok takoz gibi

• Kamera çıkıntısı berbat, takoz diyenler. Zevk meselesi tabi, Fakat takoz dediğiniz telefon, pixel serisi uzun süredir pşyasanın en iyi Kamera performansı sunan telefondur. Ha Google bu telefona 7 sene destek sözü vermiş ancak, Samsung gpu ve tension chipset ile ölü doğmuştur bana göre. Yine tasarımı beğenmeyenler tabiki olabilir , ancak bana göre tasarımı harika. Fakat sırf Pure Android performansı için almayı düşünüyorum.

Not : İphone 13 Pro max Kullanıyorum.

• Türkiye'ye yine gelmeyecek muhtemelen. Başka yollardan elde edebilirsem muhakkak iPhone 14'den buna geçeceğim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.