Bildirim
Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel 8 Pro'nun kutu açılımı paylaşıldı: İşte o görseller
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birde şuna benzer tampon pardon kamera koruması koysalarmış daha estetik ve kullanışlı olurmuş
-
Tasarım muhteşem
-
Kamera çıkıntısı berbat
-
O kamera kısmı nasıl böyle Google tasarımcıları bu kadar acemilermi bu yüzden bu telefonun pek alıcısı yok takoz gibi
-
Kamera çıkıntısı berbat, takoz diyenler. Zevk meselesi tabi, Fakat takoz dediğiniz telefon, pixel serisi uzun süredir pşyasanın en iyi Kamera performansı sunan telefondur. Ha Google bu telefona 7 sene destek sözü vermiş ancak, Samsung gpu ve tension chipset ile ölü doğmuştur bana göre. Yine tasarımı beğenmeyenler tabiki olabilir , ancak bana göre tasarımı harika. Fakat sırf Pure Android performansı için almayı düşünüyorum.
Not : İphone 13 Pro max Kullanıyorum.
-
Türkiye'ye yine gelmeyecek muhtemelen. Başka yollardan elde edebilirsem muhakkak iPhone 14'den buna geçeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X