Şimdi Ara

DAHİLİ DEPOLAMAYI SD KARTA TAŞIYAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sony xperia l cihazım var 8 gb orjinal ben buna 16gb sandisk aldım az önce taktım müzik fotoğraf ve videoları aktardım ama haladahili depolama %75 dolu uyarısı alıyorum tüm bu dosyalarımı sd karta geçirecek kolay bir yöntem yokmu teşekr ediyorum şimdiden

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    hocam bunun için root yapabilirsiniz. bazı uygulamalar sd karta taşıma imkanı sunmuyor bize bu yüzden android kullanıcıları root yapmayı tercih ediyorlar bu sayede kullanmadığınız uygulamaları siliyorsunuz yada gereklileri sd karta aktarabiliyorsunuz. bunun dışında başka yol yok malesef (bildiğim kadarıyla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam john

hocam bunun için root yapabilirsiniz. bazı uygulamalar sd karta taşıma imkanı sunmuyor bize bu yüzden android kullanıcıları root yapmayı tercih ediyorlar bu sayede kullanmadığınız uygulamaları siliyorsunuz yada gereklileri sd karta aktarabiliyorsunuz. bunun dışında başka yol yok malesef (bildiğim kadarıyla)

Teşekkür ederim şuanlık işimi görüyor telefon ileri zamanlarda düşünebilirim, Clean. Master ile taşıdım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.