Bildirim
DAIHATSU APPLAUSE kullanıcıları buraya (alkışı haketmiyormu?) (17. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
merhaba arkadaşlar. uygun fiyatlara çok aşırı temiz diyememde normal hani bakımlarını yaptıktan sonra beni yarı yolda koymayacak bi applause arıyorm. Fakat forumu okuyunca sahibindendeki ilanlardan alma fikrim değişti. araçlar hiç temiz durmuyor ve fiyatları yüksek gibi, nerden nasıl temiz ayarlayabilirim. birde hangi ustaya alırken göstermemi tavsiye edersiniz. aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum. -
Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Bizim Araçların Arka Koltuğunda Emniyet Kemeri Orjinalinde Yok Yalnız Bende İkitane Çocuk Olduğu İçin Taktırtmak İstiyorum Aranızda Arka Koltuğa Emniyet Kemeri Taktıran Varmı Örneğin Doğan Veya Benzeri Araçların Arka Koltuk Emniyet Kemerini Alsam Uyum Sağlarmı Fikirlerinize İhtiyacım Var Şimdiden Teşekkürler. Örneğin Şöyle Bir Ürün Var Ne Dersiniz
http://urun.gittigidiyor.com/…/3-nokta-otomatik-oto-emniyet…
Birde Böyle Bir Modeli Var
http://urun.gittigidiyor.com/…/dogan-2-nokta-sabit-emniyet-…
-
Arkadaşlar merabalar.bir araç buldum.degisensiz boyasız tüpsüz.6500 tl ye.yalniz kaporta aksami ve bazı parçalar zor bulunmasindan korkuyorum.acil fikirlerinizi bekliyorum.ayrıca km 85000 orjinalmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bybaalgat sen demi yoksun
quote:
Orijinalden alıntı: nbc.
Bybaalgat sen demi yoksun
Valla Kardeşim Araç Behsettiğin Gibiyse Ve Km orjinalse Çok İyi Bulmuşsun Hiç Kaçırma Derim Ama Mutlaka Japoncu Bir Ustaya Göster Parça Konusuna Gelirsek Hangi İldesin Bilmiyorum Ama Büyük Şehirlerin Çoğunda Sorun Yaşamazsın Ben İç Dikiz Aynasını Komple 20 Tl ye Aldım Örneğin Parça Bulunmaması Tamamen Hikaye. -
Direk al nbc kardeşim..
slm bana applause direksiyon korna kapağı lazım arkadaşlar nerden bula bilirim ? -
Selam arkadaşlar.. Lütfen birileri daihatsu charede 1.5 sedan araçtan bahsetsin.
98 model charede için satan kişiyle her konu da anlaştım. iş sadece gidip aracı almakta kaldı.
Bu araç hakkında bilenler kullananlar acil cevap yazsınlar lütfen........ -
-
-
s.a direksiyon kapağını çok aradım bulamadım .
birden aklıma ben bunu neden sactan yapmıyorum dedim
ben egzoz işi yapmaktayım
önce kağıt makasıyla kartondan kapağın aynısını yaptım
sonra o kartonun aynısına göre inci sac kestım
köşelerine kaynak yaptım ve deri kapladım.
:) -
Slm arkadaşlar benim 90 model diatsu apluse aracıma sağ sol rotilli kol ve sağ sol viraj üç lastikleri lazim ama ben bulamadım yardimci olursanız sevinirim
Arkadaslar 90 model diatsu apluse aracıma var bu arac klimalimi yoksa normal kalerufer limi
-
DAHİHATSU APPLAUSE 91 MODEL km teli lazım yardım lazım -
Selamun Aleykum arkadaşlar ben 1990 model appleuse aldım temiz otomatik vites kullanımı çok rahat uygun fiyata aldım sırf yeni doğan çocuğumu kontrole falan götürmek maksatlı fakat üzerindeki jantlar sanırım Tofaş gurubuna ait o yüzden orijinal bantları kaçlık nasıl lâstik tavsiye edersiniz bantları nasıl olmalı kaçlık jant almalıyım orijinal olarak bir bilgi verirseniz çok memnun olurum
arkadaşlar merhaba bugün itibariyle aranıza 1991 modelle katıldım.arabam biraz harap düzgün kullanılmamış.ama sizin yorumlarınıza istinaden aldım.triger değişecek şu an serviste sag ayna plastiği kırık nereden uygun bulabilirim. Klima motoru ve radyatörü yok uygun fiyata bulabilirsem taktırmak istiyorum.Aracı bu tür sorunlardan dolayı biraz ucuzaa aldım.bu masrafları yapmaya değermi. -
90 model 1.6 applause kullanıcısıyım aracım su kaynatıp yedeğe gönderiyor kaynak suyu son iki gündür su devir daim yapmıyor sıcak su gaz beynine gitmediği için beyin donuyor araba stop ediyor devir daim kontrol edildi hiç bir sorun yok hortumlarda tıkalı değil conta yanmış olabilir mi (usta conta yanık diyor) birde silindir kapağı fazla taşlanmış bir kez daha taşlanacak halde değil diyor, silindir kapağı bulmama yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler şimdiden arabamdan vazgeçmek istemiyorum mazda 323 ten sonra keyifle bindiğim tek araç 2015 fiorino da bulamıyorum bu konforu ve rahatlığı yardım lütfen...
Arkadaşlar merhaba.
Bütün mesajları okudum ve aracı çok beğendim.
İzmirde oturuyorum ve kısıtlı bir bütçe var. Hidrolik direksiyon, klima ve otomatik camlar beni cezbetti. Max 7 _8 bin tl civarı araç bakiyorum
Bu araç + kia sephia + kia capital
Üçünden birini düşünüyorum. Sizce ne yapabilirim?
İzmirde bu aracın servisi var mı araç parçalarını bulabilir miyim ¿
Şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X