Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
22
Favori
338.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende daihatsu sirion almak üzereyim 2006 model 1,3 lpg li , bi kaç tane sorum olacak

ben ankarada yaşıyorum aracı aldığımda sigorta ve kaskoyu en uygun hangi şirketle yapabilirim , daihatsu servisiyle anlaşmalı bi firma varmı fikir verebilecek varmı ?

araçta lpg var ama , bagajda yer kaplıyor lpg tüpünü simit tüp olarak değiştirsem stepnenin yerine , bana ne kadara patlar , lpgde en uygun ve güvenilir yer neresidir ?

ankarada yaşayanlar daihatsu servis ve bakımlarını nerde yaptırıyor , toyota servisleride işimizi görür mü?
  • arkadaşlar merhaba,

daihatsu yrv otomatik vites araç nasıldır? aşağıdaki linkteki ilgimi çekti, yedek parça sorun olur mu bulmak? yardımcı olabilir misiniz?
  • blackcurse B kullanıcısına yanıt
    çok iyi bir araçtır yrv turbo. Ama aracın şasi nodan sorgulatın. ciddi kaza vs varmı. plakadan değil...
  • arkadaşlar sirion'un yedek parçası bulunmaz mı?
    çok mu sorun oluyor servis hizmetleri bu yüzden?
  • aracımız satılıktır
    sunrooflu otomatik 4WD terios gold 60bin km boya değişen vırt zırt yok
    iyi temiz araba.
    www.arabam.com
    BOYASIZ DEĞİŞENSİZ SERVİS BAKIMLI OTOMATİK 4X4 SUNROOFLU GOLD - Pasif İlan - 4873716 | arabam.com
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-daihatsu-terios-1-5-gold-otomatik/boyasiz-degisensiz-servis-bakimli-otomatik-4x4-sunrooflu-gold/4873716

• aracımız 32000 tl ye ankaraya satılmıştır.
  • Daihatsu feroze direksiyon döndüğünde kendi kendine gaz vermesi normal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daihatsu sirion 1.0 2005 model 70 binde aldım aranıza katıldım. lpgde taktırdım araba yakmıyor.
  • İlk kasa(2002-2005 model) daihatsu sirion otomatikler ne kadar yakıyor? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

SEVGİLİ ARKADAŞLAR
    1.5 yıldır severek bindiğim 2008 model 100. yıl özel serisi aracımı satılığa çıkartıyorum. sahibinden.com'a ilan vermek yerine, aracı bilenlerin, iyice arastırmıs olanların ve takip edenlerin oldugunu düşünerek binicisine gitmesini istiyorum.
    aracın +ları: şehiriçi 100 kmde 4.9 litre (24 kuruş), şehirler arası 4.0 litre (20 kuruş), torku yüksek, klima açık 4 kişi çekişte cok farkedilir bi düşüş olmuyor... anlık yakıt tüketim göstergesi, yol bilgisayarı, 4 hava yastıgı, cd calar, 4 cam otomatik, elektrikli aynalar, far yükseklik ayarı, alaşımlı jantlar, metalik gri, sis farlı, göstergeli park sensörlü, arka koltuklar yatmakta, isofix mevcut, ve yağı mobil 1 ile yeni değişmiştir. yanında navigasyonu hediye edeceğim...

- leri ise: tatile giderken 3 kişilik aile rahatlıkla esyalarını sıgdırabiliyorken, kişi sayısı artınca bagaj yetersiz kalıyor, ben başka da bir durum görmedim.

kendim öğretmenim ve calıstıgım okul belli, başınız agrımaz.. gelir kullanırsınız 100 km civarı uzun yol yada şehiriçi, ona göre karar verirsiniz..
    yiğit özer : 0554 729 74 78

herkese hayırlı Ramazanlar, selam ve dua ile

araç sirionmu? fiyat nedir? bunlarıda açıklarsanız alacak olanların bilgisi olur:)

• quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR
    1.5 yıldır severek bindiğim 2008 model 100. yıl özel serisi aracımı satılığa çıkartıyorum. sahibinden.com'a ilan vermek yerine, aracı bilenlerin, iyice arastırmıs olanların ve takip edenlerin oldugunu düşünerek binicisine gitmesini istiyorum.
    aracın +ları: şehiriçi 100 kmde 4.9 litre (24 kuruş), şehirler arası 4.0 litre (20 kuruş), torku yüksek, klima açık 4 kişi çekişte cok farkedilir bi düşüş olmuyor... anlık yakıt tüketim göstergesi, yol bilgisayarı, 4 hava yastıgı, cd calar, 4 cam otomatik, elektrikli aynalar, far yükseklik ayarı, alaşımlı jantlar, metalik gri, sis farlı, göstergeli park sensörlü, arka koltuklar yatmakta, isofix mevcut, ve yağı mobil 1 ile yeni değişmiştir. yanında navigasyonu hediye edeceğim...

- leri ise: tatile giderken 3 kişilik aile rahatlıkla esyalarını sıgdırabiliyorken, kişi sayısı artınca bagaj yetersiz kalıyor, ben başka da bir durum görmedim.

kendim öğretmenim ve calıstıgım okul belli, başınız agrımaz.. gelir kullanırsınız 100 km civarı uzun yol yada şehiriçi, ona göre karar verirsiniz..

araç sirionmu? fiyat nedir? bunlarıda açıklarsanız alacak olanların bilgisi olur:)

Arac 2008 model Sirion Metalik Gri 100. Yil serisi
    Km 74100
    Fiyat 17000 Tl

• Ben de bugun itibariyle 2005 model Turkuaz renk Sirion 1.3 sporty alarak araniza katildim. Tum kulübe selam olsun. Hayirli cumalar, ramazanlar, bayramlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zekiz

quote:

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

Arac 2008 model Sirion Metalik Gri 100. Yil serisi
    Km 74100
    Fiyat 17000 Tl

Birde otomatikse güzel fiyat. Boya değişen durumunuda yazınız. Bizde 1 2005 otomatik 1 tanede 2006 otomatik sirion var ve çok memnunuz. çevremden almak isteyn olursa sizi aratırım. resim vs de eklerseniz güzel olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: fetih51

Ben de bugun itibariyle 2005 model Turkuaz renk Sirion 1.3 sporty alarak araniza katildim. Tum kulübe selam olsun. Hayirli cumalar, ramazanlar, bayramlar.

hayırlı olsun çok memnun kalacagınız bir seçim olmuş, turkuaz araca oldukca yakısan bir renk.
  • arkadaşlar

coure lar hakkında yakıt tüketimi bilgisine ihtiyacım var

2003-2007 arası üretilen low grade high grade gibi versiyonları olanlarladan bakıyorum

ancak nekadar araştırdıysam yakıt tüketimi olarak

düz vites ve otomatik vitesin yakıt tüketim değerlerini hep aynı veriyor heryer

yani şehiriçi tüketimine 5.5 litre yazmışlar

böyle birşey olamaz bence,bu büyük ihtimal düz vitesin verileridir.benim almak istediğim otomatik vites

istanbul şehiriçi trafiğinde ne yakar bu model otomatik coure acaba bileniniz kullanınız varsa yardım edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan99 -- 4 Ağustos 2014; 10:09:57 >
  • yokmu foruma giren çıkan arkadaşlar

otomatik coure sahibi yokmu rica etsem bilgi versin

bir tane buldum sahibindende high grade.otomatik vites.çok kararsızım parça sıkıntısı yaşarmıyım.daihatsu çekilmiş türkiyeden hala yetkili servisleri varmı hizmet veriyormu.yoksa sanayiyemi gitmek lazım

ve diğer önemli konu istanbul gibi biryerde şehiriçi benzin tüketimi ne olur otomatik bit aracın

bir el atın bilgi verin lütfen
  • serkan99 S kullanıcısına yanıt
    Ben bakmadım ama cevabından fazlası burada yoksa bi depo yakıt benden :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim araba 76 bine geldi sirion 1.0 12v 69 hp ş.içi 28 litre ile 400 km gidiyor. ş.dışı klima kapalı 450 460km gidebiliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar 2004 model Daihatsu Sirion araç sahibiyim. Şuan araçta sıkıntılı olan bazı parçalar mevcuttur.

- Akü
    - Akü Şarj Dinamosu
    - Fren balataları
    - Egzoz Susturucusu

bir de çivi giren lastik tamir olur mu ? Bu parçaların yapım ücreti ne kadar tutar ? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • nerde bu sirioncular kimseler yok ortalıkta :-) sirion otomatik alıcam satan var ise msj atabilirmi ltfn.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.