Şimdi Ara

Daihatsu Kulübü (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.084
Cevap
22
Favori
338.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daihatsunun internet sitesine bekliyoruz.
  • Bu da benim evladım, 10 aydır kullanıyorum. 10.000 TL isteniyordu sıkı bir pazarlık sonucu 8.500 TL ye satın aldım. Araç fuar aracı olarak tanıtım amaçlı ülkemize getirilmiş, bu sebepten dolayı donanım olarak araçta aklınıza ne geliyor ise var. ABS, klima, çift airbag, yan aynalar elektrikli, 4 cam otomatik, içerden açılan depo ve bagaj kapağı vs.. camlara 1 numara amerikan film kaplattım 200 TL, v kayışları, 3 adet motor takozu, polen yağ ve hava filtreleri, fren balataları, triger seti, debriyaj bilyası, motor yağı, fren ve direksiyon hidrolik yağları, 3 adet silecek takımı da içinde olmak kaydı ile bunların tamamını işçilik ve parça dahil 2000 TL ye yaptırdım araç şuan kız gibi. 10 ay içinde 200 er TL den 2 kere iç dış temizlik ve pasta cila yaptırdım. 100 TL ye egzoz başlığı ve susturucusunu değiştirdim. orjinalinin alt kısmı kasislerden geçerken yere sürtüyordu, ford tanus susturucusu taktırdım ;) bu bakımlardan evvel 1100 km uzun yol yaptım 270 TL yaktı. 240 km stablize köy yollarında seyahat ettim, kalanı otoyollar vs. Bu seyahatim süresi boyunca arıza denir ise eğer akü elektrik kesti, o da kutup başları oksit yapmış, edremit de bi köyde idim, sıcak su kesme şeker vazelin vs halledip yola devam ettim. Yaza doğru da komple aynı rengine boyatmak niyetindeyim. Aracı her gören satlık mı diye ve markasını soruyolar :) İnsan evladını satar mı satmaz :)

(Burdaki çelik jantları 650 TL ye taktırdım, ertesi gün arka tekerlekler çamurluklara sürttüğü için 100 TL fiyat kaybı ile iade etmek zorunda kaldım.) Orijinal rengi çok soluk, foto düzenleme ile rengini biraz canlandırdım aracın :)

• Slm arkadaşlar 2005 model daihatsu sirion aldım bugün hayırlısıyla fakat bi sorum olacal bu araçta abs göreöedim ben devir göstergeside yok sizden ricam bunlarda abs opsiyonelmi yani bunu merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı uğurlu kazasız binin inşallah.kaç km de otomatikmi kaça aldınız.bende otomatiği peşindeyim 2005 model.memnunmusunuz
  • selam arkadaşlar;

2008 model 170.000 km'de 1.5 sirion almayı düşünüyorum ama bazı tereddütlerim var:

yedek parça bulmada sıkıntı yaşar mıyım?

km'si çok mu yüksek?

ilerde satarken sorun yaşar mıyım?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar,

Eşim için alacağım aracı. evin 2.aracı olacak. Kısa mesafede kullanacak. Çocukları evden okula v.s.
    yakıt önemli değil. Şanzuman ve güvenlik daha önemli.

Bu aracı kullanan bilen var mı ?

2001-2003 model pejo 206lara 21- 22bin tl istiyorlar
    http://www.sahibinden.c...isensiz-282623360/detay

2005 model sirion da aynı para
    http://www.sahibinden.c...n-km-de-284642049/detay

Ne dersiniz pejo 206 yerine bu araç alınır mı ?

• 2005 otomatik 100binde 22.000 TL
    çokmu fazla ne teklif etmeliyim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksayar

Slm arkadaşlar 2005 model daihatsu sirion aldım bugün hayırlısıyla fakat bi sorum olacal bu araçta abs göreöedim ben devir göstergeside yok sizden ricam bunlarda abs opsiyonelmi yani bunu merak ediyorum

Aracınız 2. nesil ise abs 1.0 da bile standart. Eğer eski kasa yani 1. nesil ise abs opsiyonel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

2005 otomatik 100binde 22.000 TL
    çokmu fazla ne teklif etmeliyim ???

Link gönderirseniz daha iyi yardımcı olurum.
  • selam 2005 sirion var bende yeni kasalardan kol dayama takacağım ama kullananlar varsa hangisinden almam gerekli yazabilir mi?
  • Merhaba 91 model daihatsu applause salıncak ve rotil grubunu nereden bulabilirim.Yetkili servisi takımına 880 tl dedi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

• Daihatsu Terios nasıl? Kullanıcı olarak deneyimlerini aktarabilecek arkadaşlar var mı acaba??
    Veya dikkat edilmesi gereken hususlar nedir??? Teşekkürler

• yaklaşık 2 seneden beri daihatsu yrv kullanıyorum. Allaha şükür beni yarı yolda bırakmadı kronik olarak söylenecek tek kusuru otomatik cam kaldırma modülleri.Çok basit yapmışlar
  • Merhaba abilerim.

Sizlere Daihatsu Terios 1.3 Motor 4X4 ile ilgili sorularım olacak. ( Manuel Vites. )

1 - 1.3 Motor ların hepsi 86 Hp midir ?

2 - DX - SX arasında donanım farkları nelerdir ?

3 - Şehir Dışı - Ortalama ve Şehir İçi kaç litre benzin tüketiyor ? ( Yaşadığım Yer : Bursa / Osmangazi. )
  • Merhaba
    Eşime otomatik arac almak istiyorum,ilk soforluk deneyimi olacak, fazla butcem yok , 2005 model 135 binde otomatik, lpgli, 1.0 coure low grade arac hakkinda yorum yapabilirmisiniz acaba. İzmirde yasiyoruz, aracin 7bin tllik hasar kaydi mevcut, sorun yasarmiyiz, tum agir bakimlari yapilmis, 17civari edermi

• Merhaba sirion 2 modelinin yedek parçaları piyasada bulunuyormu? Bu aracı alırsam yedek parça sorunu çıkar mı.

• Hocam ben aldım sirion 2 1.0 motor. Daihatsu servisini aradım. Yedek parcasi bulunuyor ama orjinal parca oldugu icin pahalı oldugunu soyledi. Kismet artik.

• sirion alacaktım ve önceden Daihatsu sayfasına bakayım ne alemde dedim. anladığım kadarı ile Daihatsu Türkiye de bitmiş Daihatsu bitmiş
    Sayfadaki son 1 yıldaki tüm sorular cevapsız nerdeyse. soranlar kendi sorularına cevap vermişler sağolsunlar. Demek ki Daihatsu alırken 10 düşünüp sonra tekrar düşünüp, çok uysunsa almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkano27

sirion alacaktım ve önceden Daihatsu sayfasına bakayım ne alemde dedim. anladığım kadarı ile Daihatsu Türkiye de bitmiş Daihatsu bitmiş
    Sayfadaki son 1 yıldaki tüm sorular cevapsız nerdeyse. soranlar kendi sorularına cevap vermişler sağolsunlar. Demek ki Daihatsu alırken 10 düşünüp sonra tekrar düşünüp, çok uysunsa almak lazım.

Bende sirin 2005 1.0 filan buldum fiyatı gayet ucuz almayı düşnüüyorum ama hem bu forumdaki konusu hemde daihatsuaskına forumu maalesef bitmiş. Sorulan sorulara yanıt gelmiyor yada çok geç geliyor bende kararsız kaldım. Çünkü alırsam sanki araç elimde kalacakmış gibi hissetmeye başladım.

Hatta bir araç buldum istanbuldaki anlayan servisini buldum. Adamı aradım kaç paraya expertiz yapıyorsunuz servisiymişsiniz size getirmek istiyorum dedim. Karşımdaki 250 liraya expertiz yaparım ama herhangi bir belge vermem sözlü yaparım dedi. Düşün artık servisi bile nasıl olsa bana gelecekler deyip fiyatı şişiriyor 150 liraya belgeli onaylı tam teşekküllü diğer markalarda expertiz yapabilirken arkadaş 250 lira istedi sözlü cevap için : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 5 Ekim 2016; 16:06:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sirion 1.3 Touring için ne dersiniz. 2005 model 144 binde bir tane buldum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-daihatsu-kazasiz-orjinal-temiz-arayanlara-344207296/detay/
    Fikriniz nedir arkadaşlar. Lütfen yardımcı olun. Herkes git clio falan al diyor ama benim hoşuma gitti bu araçlar. İlk aracım olduğu için en az 1-2 sene kullanayım diye düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.