Şimdi Ara

Daıkın alterma ht tavsiye edermisiniz kullanan var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
4
Favori
17.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Döşemende ne var laminantmı, çok iyi ısınabiliyormusun döşemeye zararı varmı maliyetiyle ilgili bilgilendirirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mac14 yerden ısıtmayı ısı pompasıylamı yapıyorsun,yapıyorsan faturayla ilgili bilgilendirbilirmisin.Şimdiden teşekkürler.

• Varol 61 V kullanıcısına yanıt
    Ben yerden ısıtmayı tercih etmedim çünkü bulunduğum yerde bunu hakkıyla tesisat döşeyebilecek kişi yoktu.Ama iyidir kötüdür bunu bilmiyorum.Fakat dediğim gibi radyötörlü olanını kullandığım için şu ana kadar bir pişmanlığım falan yok.
    Çok memnunum.Bendeki boylerli değil.Yani boyler den demek istediğiniz sıcak su kullanım ünitesi ise bende yok.Çünkü galiba 200LT lik bir üniteydi ve benim her daim 200lt lik bir sıcak su kullanım amacım yok.65lt lik bir termosifon işimi görüyor
    11kw lık bir model tercih etmeyin.Aradaki fiyat farkı çok mu bilmiyorum ama 16kw lık olanı takıyorlar burada heryere.Ne oluyor ?ünite daha çabuk motorunun gücünü düşürüyor(inverter).Dediğim gibi
    bayi biraz garanti yolu seçiyor.Sonradan ısıtmıyor yada geç kalıyor vb.... sorunları ötelemek için.
    Başka sorularınız olursa sorun yanıtlarım.
    Birkaç yerde Daikin markasının ısı pompasının pek de güvenilir olmadığını yazmışlar ama ben aynı kanaatte değilim kesinlikle.HT olarak çalışan kullanıyorum radyöterlere ve performans süper.LT olanları(düşük sıcaklık)
    zaten yerden ısıtma için.Sadece HT olanları radyöterler için.

• Burdaki daıkın firması elemanıyla görüştüm iç ünite boylerli yani su tankı iç üniteyle birlikte ondan dolayı sordum belki yeni modeller böyledir.neyse anladığım kadarıyla ısı pompası benim için en ideali olarak görünüyor. kömürle kazanla bacayla uğraşmaktan çok çok iyidir.

• Boyler den kastınız nedir anlamadım ama eğer duş almak için falan olan daikinin iç ünitesinin üzerine yerleştirilen 200 lt olması lazım boylerden söz ettiyseniz onlar beraber değil ayrı ayrı satılıyor.normalde tabiki iç ünitenin içinde küçük bir sıcak su deposu var.ama çok küçük yani pompaya hazır su sağlamak amaçlı o da çok az bir şeydir tahminim.benim şu an kullandığımın üstünde bir model yok yani yenilenmedi diye biliyorum

• Bana öyle söylediler 200 litrelik tank iç üniteyle birlikte ayrı bir parça diil ayrıca sıcak için bir enerji sarfetmiyormuş.

Nasıl birşey miş bilgi buldunuzmu.Bende ısı pompası araştırıyorum .Tek parçalıda oluyormuş.Klima gibi iki parçalıda varmış .fiyat aldınızmı acaba.Bu işte usta yok galiba tam bilen.
    Merhaba dostum ben ilk başta çok uygun fiyata bulmuştum daıkın ısı pompasını ve alıyordum da fakat 1 hafta içinde o zamanlar karar verildi bizim sempt de doğalgaza dahil edildi ondan sonra vazgeçtim .Ben şu anda doğalgaz kullanıyorum ve parke sormuşsunuz kesinlikle yerden ısıtmaya uygun lamine parke dikkat edin LAMİNE yazdım laminat değil oda alt katman kavak değil 7 strip huş ağaçı olacak, bunlar çok önemli şeyler.size özelden link gönderiyorum reklama girmesin ve araştırın araştırın ondan sonra düzgün firma ve proje ve garanti.
  • bossy B kullanıcısına yanıt
    Kuşadası daikin mi yaptı montajı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.