Şimdi Ara

DAIKIN FTX35JV BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba klima bayisi bir arkadaşım bana daikin in yeni çıkan FTX35JV inverter modelini önerdi küçük bir odam var evin yalıtımıda gayet iyi durumda fiyatınıda piyasaya göre çok uygun söyledi o pahalı gelirse eğer fujitherma nın FTWX12BX inverter modelini takabileceğini söyledi ki bu modelide piyasasının çok altında vereceğini söyledi fujitherma nın da çok az yaktığını belirtti ikisi arasında bir kıyaslama tabi ki yapın demeyeceğim ama Eşimde bende gün içi çalıştığımız için genelde 5 ten sonra kullanacağız yani hafta içi 5-6 saat sürekli çalışacak hafta sonlarıda çalışma süresi haliyle artacak tükettikleri enerji değerlerini bilmediğim için arada 500-600 TL fark var gibi.çok kullanmayacağım için aradaki bu fark için daikin almaya değermi yoksa fujitherma mı alsam kararsızım. bu konuda yani bu klimalar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flood01 -- 20 Ekim 2011; 23:35:10 >

• Hocam mercedesle dacia kıyaslanır mı?Sizinki de o hesap.Biri dünya devi öteki Türkiye piyasası için üretilmiş çakma bir ürün.Paranızı yolda bulmadıysanız alın Daikini keyfinize bakın.Saygılar.
  • Tabiiki burada ustaların yorumları önemli.Biz son kullanıcıların ki şahsi düşünceden ibaret.
  • yanlış bilgi vermiş olmayayım ama fujitsu ya ait bir firma fujitherma dikkat ettiyseniz ben ayrıca kıyaslamaya gerek olmadığınıda belirttim dediğiniz gibi mercedes ile dacia gibi birşey ama elektrik sarfiyatları bakımından çok bir fark yoksa eğer 500-600 TL büyük fark bence ha atıyorum daikin 10 saat çalışır 2 tl sarfiyat yapar diğeri 10 saat çalışır 6-7 tl yakar o zaman fark kapanır ama işte merak ettiğim ikisi arasında ki sarfiyat değerleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.