Öncelikle herkese selam arkadaşlar. Temmuz ayında yaklaşık 24m2 salon için Daikin Sensira FTXF35E 12.000BTU model klima almıştım. Klimayı ben değil babam kullanıyordu pek alışık olmadıklarından fazla da çalıştırmıyorlardı. Yaklaşık 1 ay önce İzmir'de havalar akşamları yeni yeni soğumaktayken ısıtma modunda 1,2 saat çalışırken klima birden f3 hatası veriyor ve bir daha sıcak hava vermiyor. Bu olay 5 kasımda oluyor 3 defa 2 farklı servis eve geliyor kimi gaz basıp 1 saate düzelir diyor kimi elektrik tesisatı yanlış diyor en sonunda kart arızası diyerek arızalı parçayı yenisiyle değiştirmek üzere söküp götürüyorlar. Bu olay 6 Kasım'da gerçekleşiyor ve henüz parçanın gelmemesi sebebiyle klimayı çalıştıramıyoruz. Neredeyse 1 ay olacak ve henüz 100 saat bile çalıştıramadığımız klimadan yararlanamıyoruz. Bu konuda neler yapılabilir. Değişim vs. talebinde bulunabilir miyim haklarım nelerdir ? tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcold1907 -- 2 Aralık 2024; 16:4:51 > |
Bildirim