Şimdi Ara

Daily quest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daily questleri yaparak para biriktirmeyi dusunuyorum bunların yerleri nerdedir gunde 10 daily yapsak ne kadar kazanırız su an sadece battleground daily quest i var gorebildigim gunde 10g veren bunun gibi 10 quest yapsak 100g eder ki bazi arkadaslar gunde 150 200g kazandıklarını soyluyolar daily q lerden önerileriniz neler

• Netherwing daily leri benim favorilerim. Ama tabi 300 riding skill'in olması gerekiyor onlar için.
  • İyi bir cevren varsa daily heroicleri yapmanı+Ogri'la Shat'ar questleri + kalırsa bg yi yapmanı oneririm.Ama daily heroic 25g verıo + badgeler cabası.1Haftada yenı gelen epıklerden alabılırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 14 Şubat 2008; 6:20:02 >
  • daily heroicleri nereden alabilirim peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norma -- 14 Şubat 2008; 6:51:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Norma

daily heroicleri nereden alabilirim peki?

shattari skyguard ve günlük bg haricinde lower city de yanyana iki npc var.hemen üzerlerinde mavi ünlem işaretleri var.bu da tekrarlanabilir quest demektir.epic uçan binek satılan yere yakın o civarda dolaşırsan görürsün.ogrilayla ilgili bi şey diyemiyorum çünkü henüz onlarla tanışma şerefine nail olamadım:)
  • valla ben skettis deki 2 tane questi yapıyorum sonra ordaki water elementleri farmlıyorum 30 dk da 4-5 primal water ediyor 20 golddan 100 gold :) birde onların içinden itemda çıkıyor enchanter olduğum için disenchant yapıp ordanda bi 25 gold kazanıyorum içinden çıkan ıvır zıvırlarda 10 gold eder bide bg questini yapıyorum
  • Ogrila da 4 tane günlük quest var. 3 tanesi 11gol bir tanesi 9g veriyor. Bunlara ilaveten 2 tane de skettisde var. biri 11g diğeri 9g. Skettise ve ogrilaya gitmek için uçan binek gerekir. Ayrıca skettisten ogrilaya gitmek için flypoint var. Ayrıntılar için bakınız. shatari skyguard(skettis)
    ve ogrila ogrila

Birde shadowmoon valley de netherwing questleri var 10 a yakın quest (tam bilmiyorum). Buraya questlere başlamak için epic uçan binek lazımdır. netherwing reputation ödülü de netherdrake.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Voucher Of Oracle
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.