Şimdi Ara

Daire WiFi genişleticileri için seçeneklerim nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yüzden şu anda 1g yüksek hızlı internete sahip spektrumum var. Üst katı ve alt katı olan 3 yatak odalı 2 banyolu bir dairede yaşıyorum. Dairede internet bağlantısı için yalnızca 1 yer vardır ve bu nokta üst kattadır. Xbox oynarken veya telefonumu üst katta kullanırken WiFi tertemiz ve hızlı bir şekilde yanıyor, gecikme falan yok. Ancak alt katta bulunan diğer oyun konsollarımdan herhangi birini oynadığımda inanılmaz derecede uzun indirme süreleri oluyor ve hemen hemen tüm çevrimiçi oyunlar agresif bir şekilde gecikiyor. Bazı oyunlar WiFi sinyalinin çok zayıf olduğunu söylediği için başlatmama bile izin vermiyor. Spektrum WiFi genişletme kapsüllerini alacaktım ama bunların apartman dairelerinde çalışmadığını ve spektrumun bunları size satmayacağını bile duydum. Herhangi bir tavsiye? Bu çok stresli bir durum çünkü genelde aldığım tavsiye modem ve yönlendiricinin yerini değiştirmem oluyor ama bildiğim en uzun koaksiyel kabloyu merdivenlerden aşağı indirip oturma odasının karşısındaki en yakın elektrik prizine kadar getirmediğim sürece bu mümkün değil. dairemin her tarafına büyük bir kablo yayılmıştı ve kabloyu yönetmenin hiçbir yolu yoktu, bu yüzden yolumdan çekildi

https://xender.vip/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lochy -- 23 Temmuz 2024; 8:43:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.