Şimdi Ara

Dakika ve Data kotasi kontrolunu nasil yapiyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Iphone'da jailbreakli oldugu surece Call counter ve data counter uygulamalariyla kalan dakikalarimi ve MB imi kontrol ediyorum fakat esimin iphone'a jailbreak yapmadigimiz icin appstore uzerinden ozellikle DAKIKA kotasini gozlemlemek iicin herhangi bir program bulamadim. Bilgisi olan var mi? Badge ozelligi olursa super olur (call counter gibi).

• avea bal paketi kullanıyorum sağolsunlar ücretsiz sms ile anında sağlıyorlar bu bilgiyi. kontrol etmeme de gerek kalmıyor. ayrıca son çıkan karara göre kotanın %80'ine geldiğinizde size bildirim yapmak zorundalar. bu sayede de sorun çıkmıyor.
  • Yok onlari biliyorum zaten ama ben bir app ariyorum. jailbreakli telefonumda super calisiyor data counter ile call counter ama jailbreaksiz boyle bir program bulamadim henuz. herhangi bir sorgulama yapmadan badge seklinde iconun uzerinde kac dakika kullandigim ya da kac mb kullandigimi gorebiliyorum. super oluyor
  • http://itunes.apple.com/app/my-data-manager/id477865384?mt=8
    hocam şu app yi bi deneyin isterseniz. bir süreliğine ücretsiz olmuş
  • evet arkadaslar banada böyle bi program lazım.my data manager'i kurdum data kullanım detayı için çok iyi ama 15 gün süresi var sonra ücretli olacak.ayrıca gelen giden aramaların sürelerini takip edeceğimiz başka programlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim.
  • http://itunes.apple.com/us/app/data-control-app/id390646992?mt=8
    ben bunu kullanıyorum ücretsizken indirmiştim. ama yukarıdakini bir deneyin isterseniz. kısa bir süreliğine ücretsizmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Data ok, Peki dakikalarimizi hesaplayan app var mi bildiginiz ?
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.