Şimdi Ara

Dakikalar içinde katliam! TÜM Sülalem öldü! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 'deaglesini' den sonrasını okumadım.Liseli Detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionardo

Biz bi aşiretiz mardinliyiz tüm sülale oturmuş muhabbet ediyorduk 3 tane abim var en küçük abim tam o sırada yengeme dedikki ya yenge sanada acıyorum ya kısırsın çocuğun olmuyor ehehahahaha bunu duyan abimmm çıldırrrdı çıkardı belinden silahını abimi anlından vurdu. bunu gören babam hiç boş dururmu zaten öldürmeyi çok sever çıkardı belinden meşhuur deaglesini çekti tetiği kurşun Faso Alarak abimin anlından girdi kafasının arkasından çıktı tam o sırada oyunum(counter - strike) açık kalmış tam o sırada headshoooooot diye bi ses gelmezmiii ? babam bundan daha da zevk alarak diğer abimi hedef aldı ve tam vuracakken abim çıkardı çantasından pompalı silahını babamın kafasını uçurdu yengem snir krizleri geçirdi aldı abimin tabancasını büyük abimi kalbinden vurdu. bunu gören ortanca abim aldı yengemi aşağı attı 5.kattan.
    baktım bende herkes birbirini öldürüyor amcalarım falan hala sağ kalmıştılar aldım elime keleşi tüm sülaleyi taradım.

evde yanlızım canım çok sıkılıyor ne yapıcam beni hapise atarlarmı ? yardım edin
    Hikaye falan değil beyler, olay gerçek. Deagle'ı yazıldığı gibi okuduğuna göre kesin aşiretçi bu. Okumak yerine tetikçiliği tercih etmiş.

• Öldürdüğün tek şey ben okurkenki beyin hücrelerim . Ulan hiç mi kompozisyon yazdırmıyorlar ilkokulda size ?
  • "faso alaraktan" sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 25 Şubat 2011; 19:57:02 >
  • quote:

Biz bi aşiretiz mardinliyiz tüm sülale oturmuş muhabbet ediyorduk 3 tane abim var en küçük abim tam o sırada yengeme dedikki ya yenge sanada acıyorum ya kısırsın çocuğun olmuyor ehehahahaha bunu duyan abimmm çıldırrrdı çıkardı belinden silahını abimi anlından vurdu. bunu gören babam hiç boş dururmu zaten öldürmeyi çok sever çıkardı belinden meşhuur deaglesini çekti tetiği kurşun Faso Alarak abimin anlından girdi kafasının arkasından çıktı tam o sırada oyunum(counter - strike) açık kalmış tam o sırada headshoooooot diye bi ses gelmezmiii ? babam bundan daha da zevk alarak diğer abimi hedef aldı ve tam vuracakken abim çıkardı çantasından pompalı silahını babamın kafasını uçurdu yengem snir krizleri geçirdi aldı abimin tabancasını büyük abimi kalbinden vurdu. bunu gören ortanca abim aldı yengemi aşağı attı 5.kattan.
    baktım bende herkes birbirini öldürüyor amcalarım falan hala sağ kalmıştılar aldım elime keleşi tüm sülaleyi taradım.

evde yanlızım canım çok sıkılıyor ne yapıcam beni hapise atarlarmı ? yardım edin

Dakikalar içinde katliam! TÜM Sülalem öldü!

Böyle bir şey mi?

• Adam uçmuş beyler, hiç ellemeyin.
  • dün gece sarhoş ken yazmıştım bunu pardon beyler...
  • quote:

dün gece sarhoş ken yazmıştım bunu pardon beyler...

inek sütü ne zamandan beri sarhoş ediyor?
  • quote:

dün gece sarhoş ken yazmıştım bunu pardon beyler...

Sülalen yaşıyor
  • Ölü taklidi yapın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.