quote:Orjinalden alıntı: BarisOzcan Beyler dale nin gerçek müziğinin adı neydi ? Bulamadım 1 türlü. don omar - dale don dale
quote:Orjinalden alıntı: tedoa® quote:Orjinalden alıntı: BarisOzcan Beyler dale nin gerçek müziğinin adı neydi ? Bulamadım 1 türlü. don omar - dale don dale Hocam ne ettin
quote:Orjinalden alıntı: Ooijer quote:Orjinalden alıntı: tedoa® quote:Orjinalden alıntı: BarisOzcan Beyler dale nin gerçek müziğinin adı neydi ? Bulamadım 1 türlü. don omar - dale don dale Hocam ne ettin
quote:Orjinalden alıntı: Ooijer quote:Orjinalden alıntı: goxel54 Dale bestesi Beşiktaş'ındır Hocam şuna Boca desek avrupada bize ait
quote:Orjinalden alıntı: isy@nkh@r quote:Orjinalden alıntı: Ooijer quote:Orjinalden alıntı: goxel54 Dale bestesi Beşiktaş'ındır Hocam şuna Boca desek avrupada bize ait Hmmm Mainz Afrika'da sanırım
quote:Orjinalden alıntı: GebereJackson quote:Orjinalden alıntı: isy@nkh@r quote:Orjinalden alıntı: Ooijer quote:Orjinalden alıntı: goxel54 Dale bestesi Beşiktaş'ındır Hocam şuna Boca desek avrupada bize ait Hmmm Mainz ve Standard Liege Afrika'da sanırım
quote:Orjinalden alıntı: isy@nkh@r quote:Orjinalden alıntı: Ooijer quote:Orjinalden alıntı: goxel54 Dale bestesi Beşiktaş'ındır Hocam şuna Boca desek avrupada bize ait Cavesa zaten Papua Yeni Gine'nin takımı